Corsa 1.0 Easytronic Yağ Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mpuza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nihatayhan 16gu133

iyi günlerde kullanmanı dilerim.
üst kapak contası eksiltebilir.

motor ufak olduğu için biraz sıkıstırdığında yağ atabilr.

selamlar.

fazla yağ eksiltmiş 2 litre az bişiy deil bence kaçak olan yerlerden araştırmak lazım sorun büyük ihtimalle krank keçelerinden çünkü aracıın kmsi çok az değil yani kaçağın olabilecek yerlere bakmanızda fayda var... ayrıca fazla yağ koymak benzinli araçlarda da sakıncalı hele hele turbo dizel araçlara 20 25 gram eksik koyun fazla koymayın sonra turboyu katalizatörü vs. alırsınız elinize.. çok fazla yağ koymak yağ keçelerini basıncından dolayı patlatma riski olduğu için tavsiye etmem... siz en kısa sürede ii bir motor ustasına götürüp kaçağın iyice araştırmak gerek... saygılarımla..

Arkadaşlar tekrar selamlar bugün arkadaşımla yaya olarak buluşmaya gitmeden önce yağ çubuğunu tekrar çektim ve 1,5 çizgide olduğunu gördüm eve döndükten sonra meraktan tekrar çektim ve hiç yağ olmadığını gördüm. Aracı hareket ettirdim bulunduğu yerede akıtma yapmamış. ilk mesajı attığımdan beri yaklaşık 600 km yol yaptım. Sizce bu yağ kaybı normalmi sorun ne olabilir? Önümüzdeki haftasonu servise götüreceğim sadece sizden olası problem ve çıkaracağı masraf konusunda tavsiye almak istiyorum.

Saygılar

Son düzenleme:
Geri