Corca C elektrikli Ayna

eyupensar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sağ aynamını ayarlayamıyorum bozuldu solda problem yok elektrkli olduğundan nasıl nerde yaptıra biliriz yardımcı olmursanız sevinirim

istanbu avrupa yakası olursa sevinirim.

hiç mi ses gelmiyormu ayna motorundan? Eğer ses geliyorsa ayakları ya tam takılı değildir hareket ayakları kırılmış olabilir yada arkasına yapışkan birşey dökülmüş hareket ettiremiyorda olabilir. Hiç ses gelmiyorsa motor komple ölmüştür zaten. Avrupa yakasını bilemediğimden yardım edemiyeceğim kolay gelsin tez zamanda halledersiniz umarım.

geliyor hocam aşağı yukarı iniyor az ama motor sağlam dediğin gibi ayakları kırıldı

???

bunu kendinde yapabilirsin aslında aynayı çıkarabilirsen. Aynaları çıkarmak için önce komple aynayı araçtan ayır kapı kısmında plastik kapak vardır sertçe çek kendine o kapak gelir vidaları sökebilecek ekipmanın varsa onla sökebilirsin.Komple aynayı çıkardıktan sonra ayna camı metal ayaklarının altından ip geçir ve kendine doğru çek 3 tane yuvası vardır aynaların. 1 tane üzerinde 1 tane ortada 1 tane de yan kısımında.Dikkatli olman lazım biraz serttir doğru güç uygulman lazım.Eğer kol kırıksa zaten yuvanın içinde kalmıştır başı çıkartırsın çift komponentli çok güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştr 1 gün beklet iyice kurusun sonra aynayı takmaya çalış.Takarkende çok dikkatli olmalısın kollar yuvaya oturmazsa yine hareket özelliğini kullanamazsın. Takma işini servis yapabilirmi bilemiyorum bana en çok zorlandıkları işin aynaların camlarını takılıp sökülmesi demişlerdi yinede sen bilirsin.

Geri