cooland level

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 48TT836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim gittiğim servis var,ivedik organize sanayi ağaç işlerinde,orada Serdar Usta'yı bul ben Hayrettin abinin tanıdığıyım selamı var dersin gereken kolaylığı yapar sana,geçmiş olsun...

TEL: 0.532.5451951

tesekkür ederim saol abi yaptirdim t borusundaki sorun yuzunde karbiratör su kaynatiyormus sanayide bir arkadasim yati bugün

tesekkür ederim saol abi yaptirdim t borusundaki sorun yuzunde su kaynatiyormus sanayide bir arkadasim yati bugün
karbiratör???

Coolent Level

"Coolent level" bir haftadır ikide bir bilgisayarda bu mesajı alıyorum, Check edip 3-5 dakika sonra kayboluyor.. Bunu ilk kez görüyorum, nedir bu arkadaşlar bilen var mıdır?

su seviyesi anlamına geliyor arabanın suyu eksilmiş.

forumda arama yaparsan ayrıntılı cevabı bulursun. zaten actıgın konunun altında benzer konular var

sogutma su sevıyesı dusuk yada eksık sen bu sıcakda antıfrızle ugrasma su koy kısa kadar

oil lack

slm 96 vectra cd im var arada bir oil lack yazısı çıkıyor tamirciye gösterdim müşür sekmanı çıkmış tamır etti ama arada bir bu yazı çıkıyor kayboluyor yaglarına bakıyorum eksiltende yok nedenini bilen varmı şimdiden tşklr

arkadaşlar benım motor yagı ve yol bilgisayarı ile ilgili bir problemim var. motor yagı ve cam yıkama suyu tam olmasına ragmen yol bilgisayarı devamlı oil lack ve wash level hatalarını veriyor. yag seviye sensörüne ve cam suyu müşürüne bakmamıza ragmen bir sey göremedik. bu konuda benı aydınlatırsanız sevinirim. 97 vactra 2.0 lpg

KESİN ÇÖZÜM BENDE ARKADAŞLAR GÖSTERGER PANELİNDEKİ LAMBALARIN HERHANGİBİRİNİN PATLAK OLMASINDAN KANAKLANAN BİR SORUN BAŞIMA GELDİ DİYE BİLİYORUM DEVRELER BİRBİRİNİ TAMAMLAMIYOR O HATAYI VERİYOR GÖGÜS SAATİNİ SÖKTÜR KARDEŞ KESİNN YANİ FORUMDA BUNU DAHA ÖNCEDE YAZDIM

Coolant level

mrb arkadaslar Arabam yeni aldım sayılır. acıkca pek kullanmıyom ve arabayı tanımıyom.Onun için yardım ederseniz sevinirim
Arabamda su seviyesinin azaldığı uyarısı veriyo. Kontrol ettim ama bi azlma yok. ayriyeten arabanın hararet seviyesi biraz yüksek. Sizce neden olabilir
Bide kasislere girdiğinde ses geliyo bu normal mi?
Şimdiden cok tesekkurler......

Geri