Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opel Vectra B 98 model arabam var. Geçenlerde hararete dikkat etmeyip contayı yaktım. Arabayı yaptırmak istediğimde tahmini ne kadar masrafı olur bana?
Opel Vectra B 98 model arabam var. Geçenlerde hararete dikkat etmeyip contayı yaktım. Arabayı yaptırmak istediğimde tahmini ne kadar masrafı olur bana?
En iyi ihtimal ile conta ile kurtulur, açıp bakmak gerek 400 liradan kapak açılır. Ondan sonra hararet sebebi bulunmalı, termostan radyator fan vs. Onunda masrafı olacaktır. Çok iyimser olarak 750 liraya çıkabilirsiniz.
Salim kardeşim ben 1 yıl önce yaptırdım hararet radyatördenmiş delinmiş. ilaç atalım , şişleyelim dediler ben gerek duymadım yenisini aldım 145 tl 'ye taşlama işçilik falan da + 500 daha vermiştim.