Conta Yakmanın Masrafı

selimreis

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Vectra B 98 model arabam var. Geçenlerde hararete dikkat etmeyip contayı yaktım. Arabayı yaptırmak istediğimde tahmini ne kadar masrafı olur bana?

geçen gün arkadaşım da contayı yakmıştı taşlanması değişmesi işçilik 300 lira tutmuştu.sizinkide yaklaşık o civarlarda tutabilir.

Opel Vectra B 98 model arabam var. Geçenlerde hararete dikkat etmeyip contayı yaktım. Arabayı yaptırmak istediğimde tahmini ne kadar masrafı olur bana?

En iyi ihtimal ile conta ile kurtulur, açıp bakmak gerek 400 liradan kapak açılır. Ondan sonra hararet sebebi bulunmalı, termostan radyator fan vs. Onunda masrafı olacaktır. Çok iyimser olarak 750 liraya çıkabilirsiniz.

geçmiş olsun. golf 4 aracımda başıma geldi. siboplar gitmişti benim. 600 tl :eek:

500 civarı tutar tahmimim. emre ünanın da dediği gibi arıza sebebi de araştırılmalı.

Termostatın arıza yapabileceği anlaşılabilir mi? Belli bir zaman sonra değişmesi gerekir mi?

Termostatın arıza yapabileceği anlaşılabilir mi? Belli bir zaman sonra değişmesi gerekir mi?

Su radyatöre devirdaim yapıyorsa ve kesiyorsa çalışıyordur. Boru ellenerek anlaşılabilinir, söküp çaydanlık içine atarak anlaşılabilinir vs.

Teşekkürler Emre abi. Ben de aracın km ve yaşına göre bu parçanın arızalanma olasılığını düşünmüştüm. Bir test yapalım o zaman ;)

Salim kardeşim ben 1 yıl önce yaptırdım hararet radyatördenmiş delinmiş. ilaç atalım , şişleyelim dediler ben gerek duymadım yenisini aldım 145 tl 'ye taşlama işçilik falan da + 500 daha vermiştim.

Geri