Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün akşam arabaya yaslanmış sigaramı içiyordum arkadaş kıpırdama dedi baktım resim çekiyor.hoşuma gitti bende biraz değişiklik olsun dedim.

nihat abi karter muhafazası sanayide çok uygun fiyatlara bulunuyor.200-250 değil daha düşük en fazla 100e bulunur

tamamdır abi 1 temmuz çarşamba akşamı benden yana ok.

ben 17 gibi iş yerinden çıkar kişi sayısına göre alış verişi yapar evdende masa, tabure, ve diğer malzemeleri alırım sinan yaya gelirse onun dediği vakitte haremden alırım Murat abi senin yeni iş yerin yine Avrupa yakasında sanırım sende yaya gelirsen belirttiğin yerden senide alırız abi.
Murat abi davet etmek istediğin olursa opelim netten konuya bir el atıver mesai saati uygun olan arkadaşlar olabilir.

Sinan fotoğraf olayı zaten doğal olanı her zaman güzel olur,
çeken arkadaş sanırım biraz anlıyor çekimden makineyi dik tutarak seni boydan çekerek güzel bir ensantene yakalamış.

Tamam o zaman 1 Temmuz okey diyelim

Sinan da tamam desin

Daha sonra gelmek isteyen olursa dahil olurlar

Güzel bir mangal yakalım

Ben olmaz ise direk oraya da gelirim

Yer tam neresiydi

ben gelirim belki biraz geç kalırım ama genede hastalık falan olmazsa mutlaka katılırım.

abi parkın adını netten araştırdım tam doğru olmamakla birlikte eski adı küçüksu plajı şimdiki adı küçüksu parkı yanında çay bahçesi olan bir yer.

birinci köprüyü geçince sahilden devam ediyorsun sol tarafta ilk park değil ikinci bir park gelecek zati denize nazır nezih bir yer.

Sinan icabında biz Murat abi ile hazırlığa başlarız sen paydos edince haber edersin ben seni alırım uygun yerden.

hayırlı cumalar gün beyaz rengi yanında huzur sağlık mutluluk getirsin.

Niyazi Bey bilgiler için tşk karter muhafaza araçlarımızın üzerinde yokmu yada sizinkimi yoktu varsa bile bizlerdemi taktıralım ben bu yaz köy yollarını arşınlayacam.
aracınız sizi her zaman gülümsetsin huzurlu yolculuklar.

Murat abi teşekkür ederim tatil dileğin için

Nihat bey orjinal fabrika çıkışı yokmuş karter muahafaza.. Bizler taktırmamız gerekiyormuş. Yetkilide 150-tl civarıydı yanılmıyorsam..

Biz araçlarımıza düzenli bakarsak onlarda bizleri gülümsetir inşallah.. Allah (cc) razı olsun güzel dilekleriniz için

:good:rüyalarım olacağın
yüreğimde atacağın
beni böyle yakacağın
hiç aklıma gelmemişti

gene cengiz krizim tuttu.nihat abi saolsun öyle bir cd hazırlamışki reçete maşallah,reçete.
geçen hafta yolda full dinledim benim eski arşivi karıştırdım bir kaç cd de orada vardı.
full cengiz hep cengiz

acill 5 temmuza uçak bileti lazım uygun fiyatlı atatürk hava limanından .askerdeki kardeşimin izini bitiyor. tanıdık acenta varmı? mardine gidecek

Nihat şu Cengiz Baba CD'sinden bana da ayarlasana Trcak olacak ama

Geri