Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle hayırlı cumalar bana kalırsa mangal yarın akşam olsun ne bilim işte kafam acayip zaten :) karter muhafaza 50 tl piyasada var zaten orjinal ise en az 120ye bulunur. yakında parça fiyatlarıyla karşınıza çıkıcam haberiniz ola hazırlık yapıyorum sanırım netten opel parçası satıcam :)

abi tanıdık acente yok iyice baktınmı netten bizim arkadaşlar samsuna sabah 05. uçağına 70 liraya bulmuşlardı çok erken saatler daha uygun olabiliyor.
birde dedikleri fiyata kdv vs vs ekliyorlar.

Murat abi yaparım abi sinan kardeşimize yaptığımız cd'den bir tane kendime arşive atmıştım trac az şarkı alır ama ne yapalım aralarından seçeriz artık.

abi sadece thy gidiyor 209 tl.askere indirim yapmıyorlar hıyarlar.

öncelikle hayırlı cumalar bana kalırsa mangal yarın akşam olsun ne bilim işte kafam acayip zaten :) karter muhafaza 50 tl piyasada var zaten orjinal ise en az 120ye bulunur. yakında parça fiyatlarıyla karşınıza çıkıcam haberiniz ola hazırlık yapıyorum sanırım netten opel parçası satıcam :)

abi ilk müşterin ben olurum hatta karteri senden alayım birde lastik lazım bana hani ne bileyim düşerse bir yerlerden haberin olsun Mustafa.

abi ben yarın akşam üsküdarda 16.00 düğün çekimi ordan kemerburgaza royalle ekmek teknesine katkıya işe gidecem samimiyetle söylüyorum işim olmasa her türlü tarih bana uyar.

abi sadece thy gidiyor 209 tl.askere indirim yapmıyorlar hıyarlar.

abi 209 inanılmaz yüksek fiyat otobüsle gitse 120 lira cebinde harçlık kalır tabi eziyeti var ama arada çok fark var abiciğim.
esasında asker polis vatan görevi için yola düşen vatan nöbetçilerine yarı yarıya hatta daha fazla indirim yapılmalı sonuçta antalya'ya diskoya gitmiyor vatan görevine gidiyor kardeşlerimiz.

indirimli fiyatların hepsi satılmış.aslında yalan gelirken uçakta kaç kişi vardı diye sordum.30-35 kişi varmış.ama indirimli bilet alamamış gene yüksek fiyattan geldim diyor.aklım almıyor.nasıl oluyorda indirimli biletler tükeniyor bu durumda.

nihat abi para toplamaya geleyim istersen :) yardım olur hatta bu arada görüşmeye gidicem şimdi aslında bu nerden geldi derseniz şöyle oldu geçenlerde bi arkadaşa malzeme lazım oldu okadar fiyat oynuyorduki şaşırdım kaldım nete baktım yine fiyat farkı var bende ozaman bu işi araştırayım dedim ve onay verdim zihnimce şimdi gidicem görüşmeye bakalım olucak mı

Mustafa hayırlısı olsun inş yaradan bol kazançlar verecek işleri bizlere nasip eder,
görüşmenin olumlu geçmesini diliyorum abi bize combolarımıza parçalar zaman dilimi içinde lazım oluyor elden alacağımıza Mustafa kardeşimizden alırız.

gene kayboldu herkes.bende kendi kendime oturur şarkı söylerim.

ben sensiz cennette yaşamaktansa
senle cehennemde yanmak isterim
:kop:

Geri