oooo yaz geldi ya mangal piknik muhabbetleri başlamış bile 
tüm arakadaşlarıma hayırlı kandilller.. Yüce Allah (cc) tüm HAYIRLI dualarınızı kabul eder inşallah.
Kısmetse haftasonu tatile çıkıcam ve gitmeden bi bakıma giriyim dedim 75.000 bakım..
ÖZEL SERVİS
Tüm hava,polen,yağ ve yakıt filtreleri değişti, 80-tl
yağ değişti (yağı ben aldım mobil 05*30)- 50-tl
ön balatalar BOSCH marka değişti, 80-tl
karter muhafaza takıldı, 50-tl
ön tekerleklerde bulunan denge çubukları değişti, yeni biri ürün denilen DİREKSİYON TAMİR TAKIMI takıldI, 250-tl
kapılar ve arka lastik üzerindeki fincanlar yağlandı,
kedi gözü lambalar mavi renge çevrildi
(arabam gök mavisi rengi olunca hoşuma gitti) 20-tl
Son olarak yarın camlar komple 2 numara koyulukta çizilmeyen ithal film ile kaplanacak ama kararsızım önler 1 numara arkalar komple mi 2 olsun yoksa tamamımı 2 numarar olsun diye 120-tl
ufak tefek ayarlar bakımlar yapıldıı (amortisör, hidrolik akü, korna düğme değişimi gibi)
TOPLAM MALİYET : yaklaşık 600-650-TL civarı
Bundan sonraki hedefim hız sabitleyici ve park sensörü taktırmak
neyse herkese hayırlı akşamlar..Görüşmek üzere

tüm arakadaşlarıma hayırlı kandilller.. Yüce Allah (cc) tüm HAYIRLI dualarınızı kabul eder inşallah.
Kısmetse haftasonu tatile çıkıcam ve gitmeden bi bakıma giriyim dedim 75.000 bakım..
ÖZEL SERVİS
Tüm hava,polen,yağ ve yakıt filtreleri değişti, 80-tl
yağ değişti (yağı ben aldım mobil 05*30)- 50-tl
ön balatalar BOSCH marka değişti, 80-tl
karter muhafaza takıldı, 50-tl
ön tekerleklerde bulunan denge çubukları değişti, yeni biri ürün denilen DİREKSİYON TAMİR TAKIMI takıldI, 250-tl
kapılar ve arka lastik üzerindeki fincanlar yağlandı,
kedi gözü lambalar mavi renge çevrildi

Son olarak yarın camlar komple 2 numara koyulukta çizilmeyen ithal film ile kaplanacak ama kararsızım önler 1 numara arkalar komple mi 2 olsun yoksa tamamımı 2 numarar olsun diye 120-tl
ufak tefek ayarlar bakımlar yapıldıı (amortisör, hidrolik akü, korna düğme değişimi gibi)
TOPLAM MALİYET : yaklaşık 600-650-TL civarı
Bundan sonraki hedefim hız sabitleyici ve park sensörü taktırmak
neyse herkese hayırlı akşamlar..Görüşmek üzere

Son düzenleme: