Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oooo yaz geldi ya mangal piknik muhabbetleri başlamış bile :)

tüm arakadaşlarıma hayırlı kandilller.. Yüce Allah (cc) tüm HAYIRLI dualarınızı kabul eder inşallah.

Kısmetse haftasonu tatile çıkıcam ve gitmeden bi bakıma giriyim dedim 75.000 bakım..

ÖZEL SERVİS
Tüm hava,polen,yağ ve yakıt filtreleri değişti, 80-tl
yağ değişti (yağı ben aldım mobil 05*30)- 50-tl
ön balatalar BOSCH marka değişti, 80-tl
karter muhafaza takıldı, 50-tl
ön tekerleklerde bulunan denge çubukları değişti, yeni biri ürün denilen DİREKSİYON TAMİR TAKIMI takıldI, 250-tl
kapılar ve arka lastik üzerindeki fincanlar yağlandı,
kedi gözü lambalar mavi renge çevrildi :D (arabam gök mavisi rengi olunca hoşuma gitti) 20-tl
Son olarak yarın camlar komple 2 numara koyulukta çizilmeyen ithal film ile kaplanacak ama kararsızım önler 1 numara arkalar komple mi 2 olsun yoksa tamamımı 2 numarar olsun diye 120-tl
ufak tefek ayarlar bakımlar yapıldıı (amortisör, hidrolik akü, korna düğme değişimi gibi)
TOPLAM MALİYET : yaklaşık 600-650-TL civarı

Bundan sonraki hedefim hız sabitleyici ve park sensörü taktırmak

neyse herkese hayırlı akşamlar..Görüşmek üzere ;)

Son düzenleme:
Merhaba Niyazi
Bakım derdinden kurtulmuşun
Sıra bizde

Bu arada iyi tatiller diliyorum

Sevgili Arkadaşlar Herkese Merhaba

Hayırlı Cumalar

hayırlı cumalar gün beyaz rengi yanında huzur sağlık mutluluk getirsin.

Niyazi Bey bilgiler için tşk karter muhafaza araçlarımızın üzerinde yokmu yada sizinkimi yoktu varsa bile bizlerdemi taktıralım ben bu yaz köy yollarını arşınlayacam.
aracınız sizi her zaman gülümsetsin huzurlu yolculuklar.

s.a hayırlı cumalar.karter muhafazası extra para karşılığı takılır araçlara.şirketler nereden nasıl para kazanırım diye bu yollara baş vuruyorlar.40000tl para veriyorsun arabaya .ama 200tl yi koparmak için karter muhafazayı extradan satıyorlar.

Vay Sinan Kardeşim avatardaki fotoğrafı değiştirmişin

Haftaya Mangal olayının tarihini artık netleştirelim
Şöyle Boğaz'a karşı tüttürelim mangalları

Aleykümselam Sinan yeni foton şık eksiksiz net ve karizmatik kedi fotoğrafına çok alışmıştık:)

şimdi ben karter muhafazasıdamı alacam yani yandık desem yeridir lastik için saldıray posizyonundayım ofsaytta düştük neyse artık köy yollarında hicaz makamına eş usul ahenkli şekilde giderim:)

abi 1 temmuz bana uygun sinanında o gün mesaisi yok sanada uyuyor Mustafa şehir dışında yada düğün olayına hazırlık durumları var 2 temmuz perşembe sinan iş yerinden geç çıkıyor 3 cuma kalıyor benim için sorun yok cumaya Mustafa ne diyecek bir cevap yazsın tarihi belirleyelim hafta içi daha sakin heleki çarşamba günü dahada tenha olur boğaza nazır mangal yeri.

Çarşamba günü netleştirelim o zaman

Geri