aynen... ilk secenek benimde aklimda. Panaromik cam cok hosuma gidior. Ayni araci alirsak sasirmam. Hele corsa d angellar muthissss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesut Senin Cant Kapaklari Da Baya Iyimis.
Yedek Lazimsa Bende Var 4 Tanesi 35 Ytl.
PIYANIST16 BEN KOL DAYAMA APARATI TAKTIRDIM.
ARAC DOSEME MALZEMESI SATAN BIR YERDEN KOLÇAK DIYE BIR MALZEME ALDIM
DOSEMECIYE DE KAPLAMA YAPTIRIP KOLTUGA KAYNAK YAPTIRIYORSUN.
TOPLAM 50 YTL
piyanist ben seni ne zamandır bekliyorum ne zaman gelicek garaja diye kısmet bugüneymiş bursadada görüşmek dileğiyle....
2 Sorum olacak sizlere:
1 - Dün akşamki maç sonrası benim çocuklar sevinç heyecanıyla sağ camın otomatik ayarını bozmuşlar. Hani biraz basınca kendiliğinden kapanan özelliği artık kapanmıyor, Tam kapanınca tekrar ortalarda bir yerde duruyor, manuel olarak tam üst noktalara yaklaşıncaya kadar bas - bırak şeklinde kapatıyorum. Proğramlanabilir bir özellik olmalı.
2 - Aşağıdai özellikleri bir başlıktan buldum, bizim COMBOlarda da bu tür özellikler var mı acaba ?
![]()
hımm koltuğa nasıl kaynak payıpolar...bildiğim kadarıyla zaten mevcur kolluk takma yeri mevcut bu yere direk takılmıyormu vidayla...kaynak yapmak için komple koltuk döşemesini mi söküyolar...
fiyat çok uygunmuş ama montaj konusunda tereddütlüyüm...geçenlerde orjinalini sormuş arkadaş 200ytl civarı bişi söylemeişti tam hatırlamıyorum...
bende bi araştırayım bakalım tanıdık döşemeci var kaça nasıl yapacak bi öyreneim...
teşekkürler...