Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oooooo hemde nasıl... ama mevlana böreğide güzel peynir ve kıyma karışımı tereyağlı ;) AMaaa ben böyle muhterem bir zatın isminin yemeğe verilmesine kızıyorum..

Büyükşehir belediyesimi , il kültür müdürğümü tepkiler üzerine bu konuda bir çalışma başlatmıştı ama netice ne olur bilinmez.. Mevlana etliekmek, mevlana tuhafiye, mevlana şekercisi vb. bunların hep kaldırılması lazımmm benceee :)

İstanbul'da da var Mevlana diye resturant

Ramazanlarda sürekli giderim sırf etli ekmek için

abiler bu tür isimler ticari kaygı taşıdığı sürece izin verilmemeli ama asırlarca yaşıyacak eserlere verilmesinde bir kaygı yok andıkça hatırlarız anımsadıkça bilge insanları örnek alırız ama tutupta bir sıcak yemek adında isim telafuz edilince garipsiyor insan.
gerçi bende iskenderi çok severim oda yer yüzünün en büyük savaşçısının ismi yerken nasıl seni yedim iskender diyimde omuzlarım kabarsın bari:)

arkadaşlar nacizane bilgim dahilindeki lastik olayı dört mevsim pazarlama taktiklerinden biridir genel isim vererek ne kadar satış o kadar kar elde etmenin yollarıdır tüm şirketlerde bu tür işlevler mevcuttur.
kesinlikle eksi değerlerde heleki don olduysa yolda kış lastiği ile dört mevsim adı altında satılan lastik bir olamaz.
kış lastiği şu fikrede yol açmasın diz boyundan sonra ki karda aracın saplanması kaçınılmazdır.

bu arada dün akşam açılışı yaptık sevgili kombinemle maça gittik.

tribünlerde düzenleme yapmışlar teller demirler kaldırılmış ilk firesini verdi rambo içeri daldı:)
kendimi ingiliz maçında zannettim yakından telsiz engelsiz maç seyretmek çok güzel emre köşe atışı yaparken alnından düşen teri bile gördüm:)
bu sene fener farklı gs ile güzel bir çekişme yaşıyacaz az hata yapan ipi göğüsler 10. haftayı sabırsızlıkla bekliyorum:)

nihat abi 10. haftayı bizde iple çekiyoruz.inşallah kavgasız gürültüsüz.kıran kırana süper bir maç olur.iyi olan galatasaray kazansın demekten başka bişey gelmiyor içimden

abi kadıköye değilde kısmetse ali samiyene her sene olduğu gibi bu senede giderim

toplanında kaynatalım arkadaşlar

Sinan bugün çalışmıyorsun herhalde

Ya da işler yoğun değil

Geri