Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
viko top.priz listesi:4,50 iskonto%55 net: 2,025x17=34,42 kdv dahil=40,61

Son düzenleme:
:eek::eek: anam ben aldım 4-4,5-tl'ye (topraklı, normal priz, tekli, çiftli anahtar, telefon prizi) bu ne ya.. Keşke senden alsaydım en fazla 10-tl kargo 50-tl olsun :D 20 cepte kalır oda Murat abi ile senin köfte ekmek paran olurdu ;)

Nihat ne güzel memleket gezmişsin. Yemyeşil pırıl pırıl..
Hele kuzu süper ne diyim iyiki gündüz görmedim ben bunu yoksa direk Konyanın meşhur fırın kebapcısı HAcı Şükrüye giderdim mazallah. Sonra çıksın kollestrol, trigliserit :D
Afiyet bal şeker olsun ;)

Ya Sinan hani ben güzndüz işyerinde fotoları düzgün göremiyom yaaa eve gidince senin fotoğrafda değişirmi dedim ama yine aynı pis pis sırıtyon değişiklik yok fotoğrafında.. şirin kedicik seniiii :D
Neyse hayırlı akşamlar garaj sakinleri ;)

Son düzenleme:
beyler ne var ne yok görüşemiyoruz valla

Sinan abi bana voltaj regülatörü lazım. Döncem sana bu konuda elektrikciden tam bilgileri alınca.

Nihat ne güzel memleket gezmişsin. Yemyeşil pırıl pırıl..
Hele kuzu süper ne diyim iyiki gündüz görmedim ben bunu yoksa direk Konyanın meşhur fırın kebapcısı HAcı Şükrüye giderdim mazallah. Sonra çıksın kollestrol, trigliserit :D
Afiyet bal şeker olsun ;)

Ya Sinan hani ben güzndüz işyerinde fotoları düzgün göremiyom yaaa eve gidince senin fotoğrafda değişirmi dedim ama yine aynı pis pis sırıtyon değişiklik yok fotoğrafında.. şirin kedicik seniiii :D
Neyse hayırlı akşamlar garaj sakinleri ;)

abi mis gibi kuzu varken ortada sen nasıl kollestrolü düşünürsün.insanın aklına bile gelmez.direk ayranla girişirsin kuzuya.:D

Herkese günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı ve bereketli işlerrrrr inşallah ;)

Selamınaleyküm

Hayırlı İşler
Kazasız-Belasız Günler

Yüce Mevlam gönlünüze göre versin

Geri