Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1500km 250TL mazotla nasıl çok gibi ama :)Antalya-Ankara 2,75'den eurodizel

ABI ÇOK VALLA, SEN HIZLI GITTIN SANIRSAM.
BEN 75OKM YI 103TL LIK EUROMAZOT ILE GITTIM GELDIM. BENDE 2.690 DAN ALDIM.
YANI SENIN COMBO 0,166.-TL / KM YAKMIS.
BEN 0,138.-TL /KM YAKTIM.BENCE SEN HIZLI GITMISIN BAYAA

Abi hayirlisi ile bi git gelde bizimle paylas bakalim ne kadar yakicak araba.
Ben dun ankaraya gittim geldim 103tl lik mazot aldim. Yani km ye boldugumde 0,138tl/km
bakalim seninki ne cikicak, acaba benimki cokmu yakiyo bi hesaplayalim

Ömer gideceğim yer 100 km uzak değil ama geçen fülledim depoyu km de şehiriçi 0,153 kuruş yakmış.. şehirdışıda 0,135-0,140 normal bence :rolleyes:

Yasin hoşgeldin.. Senin canın sağolsun.. İnşallah kaput dışında başka sorun yoktur. oda halledilir inşallah... :)

Abi cok iyi yaa. Benim araba sehir ici cok yakiyor..neden bilmiyorum. O yuzden takintim var bu konuya. 200.- u gectigi zamanlar bile oluyr.
Klimali ve euro dizel kullaniyorum.ne kadar dikkat etsemde bazen performansli kullaniyorum acaba ondan mi yakiyor bilmiyorum ama sehirici cok yakiyorum.

aman abı agzını hayır aç
dun 880kg yukledım, ankaradan geldım cok sukur herhangı bısey yok
ama cok dıkkatlı gıdıp gelmek lazım.belkı sen bıraz suratlı ve bıraz hor kullandıysan arabayı dedıgın gıbı sıkıntı yaratmıstır sana. yanı tumseklere cok yavas, cukurlara ıse hıc gırmemek gerekıyor :D hulasa dıkkat etmek lazım

1000752.jpg

ben izmirden antalyaya gelmiştim kışın, baya doluydu araç malum bizim yollarımız berbattı tümsek ne ki ne kasisler ne çukurlar istemesemde girdim mecburen... neyseki şimdi sorun yok bir daha asla o kadar yük atmam...

Abi cok iyi yaa. Benim araba sehir ici cok yakiyor..neden bilmiyorum. O yuzden takintim var bu konuya. 200.- u gectigi zamanlar bile oluyr.
Klimali ve euro dizel kullaniyorum.ne kadar dikkat etsemde bazen performansli kullaniyorum acaba ondan mi yakiyor bilmiyorum ama sehirici cok yakiyorum.

Ben de eurodiesel kullanıyorum amaaa klima kapalı ve araba boş genelde enfala 4-5 yolcu o kadar bagaj boş.. klimayı genelde şehirdışına çıktığımda kullanıyorum. Klimadan sarfiyat artıyor olabilir. Birde İstanbul Konya trafiği farklı tabi bana normal geliyor seninki.. Benimki konyada bile bazen 170-180 kuruşa çıktığı olabiliyor ;)

hayırlısıyla geldim abilerim murat abi valla geldim ve hazırım mangala öyle diyim :)

aman abı agzını hayır aç
dun 880kg yukledım, ankaradan geldım cok sukur herhangı bısey yok
ama cok dıkkatlı gıdıp gelmek lazım.belkı sen bıraz suratlı ve bıraz hor kullandıysan arabayı dedıgın gıbı sıkıntı yaratmıstır sana. yanı tumseklere cok yavas, cukurlara ıse hıc gırmemek gerekıyor :D hulasa dıkkat etmek lazım

1000752.jpg

birazda tümsekte durmuşsun :)

İmzama bu sitenin en çok yakan combosu yazıcam:D

Geri