Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sinan Ramazan'dan önce halledeceğiz mangal olayını

Haber vereceğim

yerimde olamadığım için garajdan ayrı kalacağım pazartesi sabahına kadar akşamları kısa bir sürede yazmak zorunda kalacam.

mangal olayını oruca başlamadan yapalım dün akşam murat abi ile konuştuk organize edecek.

amartisörleri gösterecem debriyajı göstercem burnuma tamir kokuları geliyor neyseki ikiside çok acileyeti olmayan arzalar yılbaşına kadar yaptırırz inş.

radyo frekansı ile çalışan mp.3 çalarları kesinlikle tafsiye etmiyorum ayarladığınız frekansa bir süre sonra ilerlediğinizde başka kanal çıkıp sizin müziğinize cızırtı olarak dönüyor ben yalancı kaset çalar aldım içine bastım baba ferdiyi valla köylerde fıstık gibi dinledik.

Alper kardeşim ilk fırsatta seni cepten arıyacam kusura bakma izin dönüşü saldıray oldu işler ve ödemeler, perte çıkan araç hakkında bilgi alacam.

herkese iyi akşamlar saygılar sevgiler.

Nihatçığım işlerinde kolaylıklar gelsin

Biz burdayız
İş yoğunluğunu hallet
Yine sohbet-muhabetimize kaldığımız yerden devam ederiz

sağolasın Murat abim hasret kaldık konuşmaya paylaşmaya dediğin gibi ekmek teknesini yoluna koyalım zamanı en güzel şekilde paylaşmak dostane kalplerimizde saklı zati.

beyler ne var ne yok yaw

Günaydınnn tüm garaj sakinleri
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı İşlerrr :)

aman abı agzını hayır aç
dun 880kg yukledım, ankaradan geldım cok sukur herhangı bısey yok
ama cok dıkkatlı gıdıp gelmek lazım.belkı sen bıraz suratlı ve bıraz hor kullandıysan arabayı dedıgın gıbı sıkıntı yaratmıstır sana. yanı tumseklere cok yavas, cukurlara ıse hıc gırmemek gerekıyor :D hulasa dıkkat etmek lazım

1000752.jpg

heh buda narvalarımın gece gorusu:D

1000742cwg.jpg

s.a hayırlı günler arkadaşlar.

Geri