Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22 temmuz izin gününden düne kadar royalimin katkıları ile ulaşımı rahat bir tatil geçirdim.

yüzlerce metre dağlara köy yollarına banamısın demedi yeni 6000 serisi prelli lastiklerimde şükürler olsun iyi çıktılar sağanak yağmurdada banamısın demedi 80 km hızla yolda gayet iyi yol aldı.

benim royale özelmi bilmiyorum yük koydumu arkaya ama adam akıllı yük 500 kilo civarında ve toplamda beş kişi 2 çocuk ile lastikler davlumbaz boşluğuna kasislerde çarpıyor sizlerde böyle sorun yaşadınızmı arkadaşlar.

birde benim debriyaja ayağımı dokunduğumda titreme vurma yapmaya başladı baskı balata istiyor gibi geldi akşam arkadaşa göstercem.

fotoğrafları ilk fırsatta eklerim çokça çekim yapamadım lensim arza yaptı ama yinede garajımızı düşünerek makineyi aça kapa lensi taka çıkara biraz fotoğraf elde ettim.

Son düzenleme:
Hoşgeldin Nihat

O güzel fotoğrafları bekliyoruz bakalım

Haydi garaj harketlensin artık

bakıyorum fogur fogur kaynatıyorsunuz neyse artık evli birisi olarak takılırım artık :)

Mustafa kardeşim hayırlı uğurlu olsun yaradan bir ömür boyu birlikteliğinizde hayırlara vesile olacak aile sadeti ve bebeler nasip eylesin.

Hoşgeldin Nihat

O güzel fotoğrafları bekliyoruz bakalım

Haydi garaj harketlensin artık

abi hoşbulduk garajımıza iyi bakmışın sağolasın artık yönetim duysun sesimizi seni vip başkanımız olarak görmek istiyoruz:rolleyes:

NIHAT ABI BEN 1 TON YUK ATIYORUM BANAMISIN DEMIYOR.BENCE SEN YA FAZLA YUK ATTIN, YADA YAYLAR COK ESNEDI SENIN.
YARIN ANKARAYA GIDICEM, DONUSUNDE YINE 1 TON MAL ALICAM BIDE OYLE CEKEYIM SENIN ICIN RESIMLERINI
AMA GOSTERMENDE FAYDA VAR ABI.
BEN 500KG YUK ATTIGIM ZAMAN ARABA ESNEMIYOR BILE YERINDEN.
SUAN RESIMDE 1 TON YUK VAR USTUNDE COMBONUN.

1tonyklopelcombo.jpg

bu akşam debriyajı göstercektim hatırlattığın iyi oldu Ömer tşk ederim yaylarıda göstereyim bu konu inanılmaz üzüyor beni yolda kasislerde devamlı kulağım arka lastiklerde öyle bir gıcık ses çıkıyor ki standart lastik aldım bundada sürtüyor diye üzüldüm durdum inş yaylardadır sorun değiştiririm.

sevgılı combocu arkadaslar

http://85.105.4.48/
bu sıteden combomuza aıt urun veya serı numarasını bıldıgımız parcanın fıyatını ve ozellıgını ogrenebılıyoruz.
Site gedızlere aıt bır web sayfası.Kayıt olunarak gırılıyor.
Hepınıze kolay gelsın.

Teşekkürler Ömer güzel site. Ama işte önemli olan parça kodlarını bilmekte :)

evet abı haklısın ama parca numaraları uzerlerınde yazmıyormu ?
parcanın uzerındekı parca numarasını yazarak bulamazmıyız fıyatı?

Geri