Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
s.a hayırlı günler arkadaşlar.hafta sonu gene tekirdağ yaptım cumartesi pazar.felaket yorgun ve uykusuzum.akşam olsada yatsam

Dün yeni connecte bakmaya gittik ticari araç havası yok resmen otomobil rahatlığında koltuklar yüksek yeni ön konsol çok hoşuma gitti direksiyonda deri olacak ki off.Yakıt tüketiminide azaltmışlar 1.8 110PS TDCİ 280nm tork süper.

Dün yeni connecte bakmaya gittik ticari araç havası yok resmen otomobil rahatlığında koltuklar yüksek yeni ön konsol çok hoşuma gitti direksiyonda deri olacak ki off.Yakıt tüketiminide azaltmışlar 1.8 110PS TDCİ 280nm tork süper.

ben ilk çıktğında baktım çok hoşuma gitti.

110luk glx ful paketi 29200e bırakırız dediler.sonra işlerim istediğim gibi gtmeyince vaz geçtim.ya vectra c yada connect alacaktım.kısmet değilmiş:(

ben ilk çıktğında baktım çok hoşuma gitti.

110luk glx ful paketi 29200e bırakırız dediler.sonra işlerim istediğim gibi gtmeyince vaz geçtim.ya vectra c yada connect alacaktım.kısmet değilmiş:(
Hayırlısı Sinan abi inş.olur.
Krem döşemeler kirlenir diye rahat binemem ben ona :)
Ne iş yapıyordun?

Garajımız bu aralar durgun

Ben de fazla giremiyorum

Tatilciler dönsünler hareketlenir

beyler ne var ne yok parça ihtiyacı olan vvarsa ben burdayım :)

merhaba arkadaşlar ben yeni combo aldım internette combo ile ilgili arama yaparken bu bölüme rastladım.muhabbetiniz iyi allah artırsın.piknik falan güzel organizasyon olmuş.keşke burada da öyle şeyler yapabilsek.hepinize kazasız belasız ve cezasız günler dilerim.samsun dan selamlar...

Mustafa;
Xenon istiyorum Xenon

allah razı olsun abi biz her zaman aktifiz

Geri