Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar ben yeni combo aldım internette combo ile ilgili arama yaparken bu bölüme rastladım.muhabbetiniz iyi allah artırsın.piknik falan güzel organizasyon olmuş.keşke burada da öyle şeyler yapabilsek.hepinize kazasız belasız ve cezasız günler dilerim.samsun dan selamlar...

Aramıza hoş geldinn:)

merhaba arkadaşlar ben yeni combo aldım internette combo ile ilgili arama yaparken bu bölüme rastladım.muhabbetiniz iyi allah artırsın.piknik falan güzel organizasyon olmuş.keşke burada da öyle şeyler yapabilsek.hepinize kazasız belasız ve cezasız günler dilerim.samsun dan selamlar...
...

merhaba hoş geldiniz.inşallah bir gün samsundada yaparız mangalı.

imza kısmına en azından isim yazarsanız.birde yaşınızı size hitap ederken yanılgıya düşüp yanlış cümleler kurmamış oluruz.

iyi günler dilerim.aracınız hayırlı olsun. acemi birliğini samsun esentepe de yaptım.makinalı tüfek taburunda. çok güzel bir kent kıymetini bilin o güzel memleketin

Abi bende istiyomm ama kalitelisinden :D

Osram taktım abi Hyper Cool Blue 5000k H7 şimdilik güzel gibi ama şehirdışı performansı önemli onuda deneriz yakında inşallah :)
Ben de var
Sana da tavsiye etmiştim
Ben de memnunum
Hayırlı Olsun

abi araçlarınızın yedek parçaları desek nasıl olur

Mustafa iyi olur yedek parça güzel yaniiii bende aksesuar xenon falan yok bu hizmeti benden beklemeyin diyosun :D

:kop::kop:
Telefonla banada aynı fiyatı vermişlerdi 500TL.350'yi geçmez de senin garanti duruyor mu?chip+ ıvır zıvırla

garanti devam ediyor cuma günü götürücem allah izin verirse arabayı yetkili servise vericem abi 50 100 den kaçıp sonra aracı garanti dışına çıkarırlar ozaman bende onları garantiden çıkararım:D:kop::kop:

Geri