Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi söylemesi ayıp tam bir aydır.deniz,araba,mangal ,asfalt görmekten fenalık geldi.
geçen ay 12 hazirandan beri bunlarla yaşıyorum.ben sadece salata yesem orada olmazmı?:confused:

sinan biraz daha sık dişini kardeşim azcık kaldı mangal diye haykırsanda oruç kapıda abi yiyemeyiz bugünlerdeki gibi:)

Nihat abi salı günü uyar banada sen işin nasıl oluyorsa ona göre ayarla kendini.

alper tekrar tşk ederim sağolasın sen uzaktan geldiğin için sana karşı mahçup oldum anlayışın için tşk sana özel demli çay getireyimde kendimi afettireyim.

yavuz geldiğinde yazar serhat ustamıza uyuyor inş diğer arkadaşlarda ok der güzel bir akşam birlikte oluruz.

Sevgili Arkadaşlar

Yavuz'la konuştum kendisi nete giremiyor.

Yavuz'un salı akşamı işi varmış, işi biterse yine de gelmeye çalışacakmış ama kendisi perşembe günü olabilirse gelebilirim dedi ve ''Salı günü için organizasyonu da bozmayın'' dedi.

Hayırlı günler herkese

Niyazi güzel olmuş ledler

Ancak farları da beyaz ampül yaparsan daha güzel olur

Herkese hayırlı ve bereketli bir hafta dilerim.. Günaydın

abi tam bende onu diyodum.. sen kullanıyomuşsun ne marka performansı nasıl memnunmusun beyaz ampullerinden ?

murat abi arkadaşlara ayıp oldu valla mahçup oldum perşembe uzaktan geldiği için alpere uyarmı yazsın bir ayar çekelim abiciğim.

Benimkisi yanılmıyorsam osram markaydı
Aksesuarcılara git beyaz ampül de verirler
Fiyatı da o kadar pahalı değil
Ben 2 senedir memnunum

murat abi sen xenon kit mi kullanıyorsun yoksa sadece ampul mü ?

Sevgili Yasin

Xenon yok bende
Sadece beyaz ampül aldım
Ama çok memnunum
Tavsiye ederim

Osram

para durumunu toparlasam hemen arabaya yatırcam parayı ama hiç beklenmedik bi yerden bi borç çıkıyor para yine gidiyor :)

Perşembe tatile çıkacaktım ama murat abime sözüm var gelicem diye. Ne yapalım cuma gideriz bizde.

Geri