Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ses sistemi yaptırmak isteyenler için önemli bir konu
ses sistemini yaptırınca herşeyin bittiğini sanmayın asıl masraf sonra başlıyor. Tavan izolasyonu kapı içi izolasyonu (henüz yaptırmadım) bagaj kapağı iç izolasyonu bunlar kesin gerekiyor + plakalıklarıda kesni sökmek gerekiyor. bunları yapmadan aracınıza binerseniz arabadan kaçmak istersiniz ben ilk yaptırdığımda combomu terk edip gidiyordum nerdeyse :) inşallah işinize yarar aklıma gelmişken yeni teyp için çerçeve taktıracaksanız 30 tl ye aktepe sound da bulunmaktadır internet sitesinden bilgilerine ulaşabilirsiniz..

yeni bir hafta yeni koşturmacalar birazdan başlar başladı belkide..

niyazi ledler gerçekten maşallah çok güzel duruyorlar lastiklerimi değiştirdikten sonra kolçak ve ledler sırası ile royale inş uygularım.

yasin paylaşım için tşk tesisat bilgilerini paylaşmışın dahada detaya inersen sevinirim kablolar nerden çekiliyor anfidir vs vs neler yapılıyor ve fiyatlar nerelerde bilgi verirsen combolarımız daha ahenkli yol alır güçlü ses sistemi ile.

s.a hayırlı günler hayırlı işler

niyazi abi hayırlı olsun ledler.

bakıyorumda hafta sonu kaynatmışsınız.
söylemesi ayıp bu gün konuşulanları fazla duyamıyorum.
kulağıma deniz suyu kaçtıda:)

nihat abi ben anfiyi arka koltuğa monte ettirdim kabloları sol taraftan kapı basamağının içinden çektiler teyp yerinden yeni teybe bağladılar. anfi nin ana kablosunu da aynı yerden geçirip aküye bağladılar. 2 saat kadar sürdü işlemler bu arada tavsiyemdir araba yapılırken sakın bakmayın içiniz cızz eder.

mid kullanıcaksanız fiyatları pahalı olmasına rağmen focal ler iyi ama ben alpine kullandım. ön kapılara alpine sps 171A 16cm mid arkaya alpine spg-13cs 13cm mid , DLS A-5 3 kanal anfi ve kicker L5 30 cm kare bass teyp te pioneer 6950 kullandım.

Hayırlı günler herkese

Niyazi güzel olmuş ledler

Ancak farları da beyaz ampül yaparsan daha güzel olur

yavaş yavaş herkes geliyor hoşgeldiniz...

combocular aracımın yanına gidicem :(

sinan sitresini atmışındır marmaranın sularına çok iyi yaptın sen gibi bende sularla haşir neşir oldum ama sen yüzdün ben royali yıkadım:)

yasin valla öyle çok yabancı olduğum şeyler yazdın ki tırstım borçlar bitmeden sen gibi yaptırmam zor tesisat olayı finale kalsın xenon, led ve kolçak üçlüsünden birisi ile başlarım tabi birde lastik olayı var 85 lirayada var tanesi 160 lirayada lastik dünyasıda bir başka alem.

murat abi mangal olayı için abi kusura bakmayın cumartesi gecesi söyledi adam ve ben mangalıda unutmuşum adama ok dedim pazar öğlen uyanırken mangal ve iş kafamda dank etti abi adamla uzun süredir çalışıyorum yarı yoldada bırakmakta olmaz vergiyede mani biriktiriyorumya iyi olur abim.
salı günü inş diğer arkadaşlara uyar.

Önce iş gelir kardeşim
Mangalı her zaman yaparız

Sen Yavuz'la öğleden sonra bir daha konuş

Salı günü bana uyar
Sinan'ın da manisi olmaz ise geliriz

Bir de Alper'e söylemek lazım

Bugün akşama kadar çözeriz olayı

Geri