Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir pazar günü garajda olmak güzel,

sinan kumlara ayaklarını uzaltmış araçta yakınsa cengiz babayıda dinler mangala esmer bir renk ile renk katar:)

yarın görüşmek üzere herkese saygılar sevgiler.

Nihat Aßi Hayırdır HoşGeldin?:D

hoşbulduk mesut kardeşim ablamı kabristana götürcemde hayır işi yani yokse evde net yok hafta sonu istanbul yanıyor erinmesemde bir temizlik yapsam royale.

Ahanda fotolar geliyor :D

niyazi combocu üstadım ledler gerçekten çok güzel gözüküyor hayırlı olsun aracınında maşallahı var sağlıklı huzurluu sürüşler ayrıca fotolar için tşk renk kattın garaja.

Tamam Nihat Aßi Anladım ßende Aşağı İnicem Şimdi ßizimkininde Yıkanmaya İhtiyacı var :D

Mesutcuuum pardon ben yanlış anlaşım akşam fotoğrafları foruma eklersin anladım.. akşam çekilmiş fotolarıda şimdi inip çekiyom birazdan koyarım buraya.. İnşallah ceptel den (sony w810i) çekicem iyi çıkar :D .. Dijital fotoğraf makinam yokta :(

Ayrıca torpido kapılar ve yerler orjinalden gri .. temizlenince daha bi güzel görünüyoo. :)

Son düzenleme:
İşteee akşam fotoları. Kusura bakmayın ceptel ile anca bu kadar. Sarı farlar baya bi sırıtıyoo değilmi? Xenon şu an için mümkn değil.. O Yüzden beyaz far düşünüyorum ama uyduruk bişide takmak istemiyorum. Sarı farları çıkartmama değecek performansta ve özellikte olmasını istiyorum.. Tavsiyelerinizi beklerim ;)

slm

arkadaşlar mrb iş yoğunluğundan siteye giremiyorum.uzun zamandır bir sorunum var arababmda size danışayım dedim.
arabam 100000 km de geçen bayağı dik bir bayırı önceleri 2. viteste çıkıyordum şimdi 1 de çok zorlanıyor.geçende klimayı açtım.saki gaz yemiyor.olduğu yerde sayıyor.herzaman olmuyor bu.ama bu aralar zorlanmaya başladı.acaba baskı balatamı .oksa başka birşeymi.

şimdiden teşekkürler,

selamın aleyküm güzel bir pazartesi günü yine birlikte olucaz inşallah

niyazi abi hayırlı olsun ledler çok tatlı olmuş bu arada xenon konusuna gelince mtec ler iyi dediler bana bende düşünüyorum çünkü ama fiyatları tuzlu ama çareler tükenmez beyaz ampul tak yerine oda olabilir :)

Geri