Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba lar , combocular burda dediler:
opel004.jpg

hoş geldiniz. evet combo severler burada

sizin gri şimşekte çok tatlı duruyor maşallah

combocular ben izmitteyim acaba sizlerinde şimdiden abanta gitme ihtimali var mı arabada geceleriz :)

geçmiş olsun mustafa.kardeşim gelde görüşelim istanbulda

ben bugün istanbul dışına çıkıyorum kısmetse pazartesi sabahı geri dönmüş olurum.sizlere abantta keyifli saatler dilemekten başka bişey diyemem.

nereye yaw ne istanbul dışıo

kardeşim çoookk uzaklara kimse duymasın.antalya yapacağım tekrar.hiç kalmadan geri döneceğim.2 hafta önce gittim.şimdi tekrar gidip geleceğim.alıştım uzun yola.kamyon alıp çalışsam mı acaba

abiler saygılar sevgiler..

Mustafa kardeşim büyük geçmiş olsun kalbin temiz abim senin iyiki kaskoyu yaptırmışın siyah inciye iyi bak abi.

Mahmut abi hoşgeldin sefalar getirdin abiciğim hem combocusun hemde çorumlu toprağız abiciğim bu zamana kadar nerdeydin bak bende yana yana lastik arıyorum web sayfanızı inceliyecem ayın 23. de çorum kargıdayım 30. ağustosta osmancıktayım çoruma yanınıza gelebilirim.

Sinan kardeşim şimdiden iyi yolculuklar abiciğim kazasız belasız git gel abiciğim gaz pedalın uslu dursun:)

nihat abi saol.bu aralar gaz pedalı çok yumuşadı.ben basmasamda kendi kendinegidiyor.istesemde yavaşlatamıyorum boş yolda.alışkanlık işte.çok kötü bir hastalık.neye alışırsan alış ondan vazgeçmesi çok zorr. sabah sabah ne laf ettim ama

abi dediğin gibi insanın doğasında var alışkanlıklarımız kalıcı oluyor iyi olanlar artımız kötü olanlar ise eksi olarak yansıyor zaman dilimi içinde hayatın kendisine bende iyi laf ettim ama dimi:)
abi lastik ararken bilgilere ulaştım bizim lastikler T grubunda olmalıymış yani hafif yüke uygun lastikler olmalıymış bizim comboların 185.60.15 ölçüsü öyle gıcık ki bir çok lastikçide yok bu lastik.

kötü alışkanlıklardan uzak tut bizi allahım...aminnnn.
tabi ilk başta kötü olduğunu anlamıyorsun sonradan jeton düşüyor.

alışkanlık dedin bak aklıma cengiz geldi

bir alışkanlıksın
bir kara sevda....daha elin olmadım hala seninim.:)

Geri