Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi senin antalya işin olmasa idi senide alalım diyecektim abant için kısmet abi bir sonraki buluşmalara birlikte gideriz.

comboculardan istanbuldan Mustafa ve ben orda olacam garajımızı en güzel şekilde temsil ederiz çakma fotocu taneride götürmeye çalışıyorum yengeden izin belgesini alamadı:)

abiler saygılar sevgiler..

Mustafa kardeşim büyük geçmiş olsun kalbin temiz abim senin iyiki kaskoyu yaptırmışın siyah inciye iyi bak abi.

Mahmut abi hoşgeldin sefalar getirdin abiciğim hem combocusun hemde çorumlu toprağız abiciğim bu zamana kadar nerdeydin bak bende yana yana lastik arıyorum web sayfanızı inceliyecem ayın 23. de çorum kargıdayım 30. ağustosta osmancıktayım çoruma yanınıza gelebilirim.

Sinan kardeşim şimdiden iyi yolculuklar abiciğim kazasız belasız git gel abiciğim gaz pedalın uslu dursun:)
beklerim nihatcım .
uğramadan gitme

abi dediğin gibi insanın doğasında var alışkanlıklarımız kalıcı oluyor iyi olanlar artımız kötü olanlar ise eksi olarak yansıyor zaman dilimi içinde hayatın kendisine bende iyi laf ettim ama dimi:)
abi lastik ararken bilgilere ulaştım bizim lastikler T grubunda olmalıymış yani hafif yüke uygun lastikler olmalıymış bizim comboların 185.60.15 ölçüsü öyle gıcık ki bir çok lastikçide yok bu lastik.

hallederiz nihatcım.lastik işi kolay

Mahmut abi sağolasın inş osmancıktaki kaldığım süre zarfında çoruma gitmek için zaman ortam olur yanınıza gelmek isterim abicğim.

Sırf istanbul bulusmasına gelebilmek için Abant buluşmasına gelemeyeceğim :) Hakkımı istanbuldan yana kullanmak istiyorum.

sende alper amma tiyatrocusun sen

efendim mustafa?

yaw bi türlü yüzünü göremedik avatarla kaldık yani artık gelde lafta kalmasın :)

Valla murat abi kalktı geldi. Sende gelicektin ama olmadı sanırım. Neyse benim halimi en iyi murat abi anlatabilir. İşten sebep öle kafama göre cıkıp gidemiyorum her an. Bayagı bi öncelerden program yapmam gerekki program yapsam dahi son anda ne olacağı hiç belli olmuyor. Bende gelmek istiyorum her bulusmaya ama işten sebep imkan bulamıyorum.

Valla murat abi kalktı geldi. Sende gelicektin ama olmadı sanırım. Neyse benim halimi en iyi murat abi anlatabilir. İşten sebep öle kafama göre cıkıp gidemiyorum her an. Bayagı bi öncelerden program yapmam gerekki program yapsam dahi son anda ne olacağı hiç belli olmuyor. Bende gelmek istiyorum her bulusmaya ama işten sebep imkan bulamıyorum.
Önce iş Alper
Ama İstanbul için kesin bekliyoruz bir gün

Geri