Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
murat abi dün aradı.hastanede rapor işleri vardı onlarla uğraşmış.bugün neden yok onu bilmiyorum.deniz havası çarptı galiba:D

abi merak ediyordum sağolasın bilgi için bende dün izinli sanmıştım izin günü hafta içi belki bugün kullanır.

mangal akşamı dikkat ettim bizim patron 2 km ötede 5 milyonluk yalıda boğaza nazır keyif yapıyor bende gönülleri zengin abilerimle fıstık gibi bir akşam geçiriyorum diye seranat yaptım içimden:)

Abi yalı falan hikaye huzur sağlık,arkadaşlık yoksa ne yapayım ben yalıyı köşk ü.benim nihat abim yeter .istediğimiz zaman bağıra bağıra şarkı söyler dışarıda dolaşırız ama onların öyle bir lüksü yok.kafamız rahat para yoksa derdinde yok:)

Dün bütün gün evrak işleri ile uğraştım

Tekrar Nihat ellerine ve emeğine sağlık

ALLAH RAZI OLSUN

Süper bir geceydi

Artık ayda bir buluşma yeri belirlendi

Murat abi hoşgeldin özledik seni abiciğim.

evrak işlerini yoluna koyduysan tamamdır abim fenerden güzel haberler bekliyoruz senden flaş transferler.

abi ortamı beğenmenize çok sevindim pazartesi paşabahçenin ilersine gidecez orayada bir bakayım orası için arkadaşım süper diyor hatta denize girme yeri, araçlar daha yakına park edilemiliyormuş salıya bilgi veririm abiciğim.

sinan doğru söylüyorsun abiciğim sağlık afiyetmiz yerinde olsun işler sende kablo bende foto murat abide haber akışı ile şükür devam ediyor ayda birde olsa buluşup güzel dostluklar kuruyoruz bugünlere şükür.

Nihat'çığım CD'leri unuttuk bu arada

Ortam sohbet muhabet o kadar güzeldi ki CD'leri bile unuttuk

evet abi ortamın güzelliği ve tabi ellerimin yağlı oluşu:) cd yi size vermemi engelledi.

sen indikten sonra hareket ettik bir dakika sonra aklımıza geldi seni bekledik yanımızdan geçersin diye şansa bir combo geçti seninkin renginden arkasından yetiştik adama hop dur falan el hareketleri yaptık adamın bize bir bakışı vardı biz utandık adam korktu cengiz baba bak neler yaptırdı:)

Bir daha ki buluşmada alırım artık

merhaba lar , combocular burda dediler:
opel004.jpg

evet sevgili combocular on numara bi organizasyon olmuş belli :)
sizlere yeni yaptığım yakıtla ilgili gerçek bilgileri sunmak istiyorum

100 tl lik yeni shell gtl aldım 2460tan
100 km otoban redline kullandım
80 km ise şehiriçi ve klimalı kullandım toplamda tam olarak kırmızı ışık yandığında 822 km yaptım bu son fiyatlarla tekrardan 120 kuruş yakmak güzel tabii. araçta yaklaşık 150 kilo kadar yük vardı :)
:( evet şiödi üzülme tarafındayım ne yazıkki ayvalık sokaklarında arabamın sağını sürtttüm hemde sağla şekildee ama hazırlıklıydım tabii 6.hissim sağolsun ki 1 gün önceden kasko yaptırdım başıma bişeylerin geleceğine emindim ve olan oldu

Geri