Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bizim maksat şöyle güzel koylara falan gidelim, 10 numara denize girelim. Gecede gezelim biraz yeter. Çok kalabalık yerlere gitmek istemiyorum sonuçta kafa dinlimeye gidicem. 1 arkadaşımla beraber gidicez.

1.erdekten başlarsan eğer orası ucuzdur gece eğlenme yeri vardır ve denizi güzeldir.
2.akçay tarafına inersen eğer orasının denizi buzzzz gibi titretir. otel çok ucuz 20 lira gibi, gece eğlenmesi yok ama pazar yeri canlı sadece murat başaranın yeri var.
3.altınoluk yaşlıların gençlerin gittiği bi yer ucuz ve nezihtir denizi ise akçaya göre biraz daha iyidir.
4.ayvalıkta kalıcak yer pek yok ama sarmısaklı çok uygun gece eğlenmesinde denizine kadar hepsi uygun fakat yiyecek pahalı
5.foça tam kafa dinlelik giritli insanların olduğu uygun ve çok güzel bi yer eğlence yeri yok sadece balık var :)
6. çeşme eski özelliğini yitirmiş canlılık yok oteller sezonda pahalı ama deniz on numara eğlencede on numara
7.bodrum artık yabancıların olmuş ne olduğu belirsiz. geçiren geçirene :)
8.kuşadası on numara fiyat olsun huzur olsun oteller olsun çok iyi ama orda saf olmıcan :)
9. marmaris süper havası denizi eğlencesi filan süper
10. sakın marmaristen kaşa gitme yol çok tehlikeli 150 km olan yeri 5 saatte gidiyorsun
11. antalya manavgat derim sadece diğer yerler kalabalık hep

Murat abi nasıl tatil güzergahı. Öncelikle Edremit Akçay üzerinden Assos'a geçip orada 1 gün geçirmek ve daha sonra sırasıyla Altınova'ya kadar tüm sahil şeridini ve adaları gezmek. Dönüş yolunu aynı Altınova'dan çıkarak Edremit üstünden gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Tahminen 1 hafta kadar sürecek.

1194fn4.jpg
Bu güzergah tamamdır

Ağustos'ta bende Balıkesir tarafındayım gören olursa durdursun:)

s.a arkadaşlar.geldim arkadaşlar.anlaşılan abant güzel geçmiş.bu ay sonunda bir mangal yapalım arkadaşlar kanlıcada.ben çok seviyorum orayı.yoluda öğrendim az da olsa.

abiler günaydın saygılar sevgiler.

sinan kardeşim sağlıcakla gelmişin hoşgeldin.

tatil güzergahları belirmeye başlamış şimdiden tüm combocu abilerimize huzurlu yolculuklar mis gibi tatiller diliyorum benim güzergah belli baba vatanı:)

dün akşam paşabahçede mesai arkadaşları ile mangal yaptık tek kelime süper bir yer daha belirledim mangal için en kısa sürede gidelim bir önceki yerin 5 km ilersi.

abi sende tatile gidersen garaj hepten boş kalır.sayende garaj canlı duruyor.

Herkese kucak dolusu sevgiler

Haftaya yapalım mangalı aynı kadro

abiler tez zamanda dönecem inşallah aranıza ama şafak daha var 15.:)

murat abi buraya fotoda yüklecem dünki yer ile ilgili abantın fotoları bitince akşamki yer denize girenler oynayanlar daha tenha daha manzarası güzel bir yer kesinlikle öneriyorum abi içkiyede bişey demiyorlar polis geldi kimlik kontrolü yaptı şakalaştık polislerle gittiler.
yanımızda getirmemiz gerekenler havlu şort vs vs tabi yüzmeyi bilenler ben sizi seyrederim abi:)

Haftaya da oraya gidelim o zaman

Geri