Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
s.a hayırlı günler hayırlı işler arkadaşlar.

kısmetse akşam boğazı ateşe vereceğiz.
aman hava savunma bataryası bizi düşman birlikleri sanıp kafamıza uçak savarla ateş açmasın.valilikten izin alalım nihat abi:kop:

gelmek isteyen arkadaşlar varsa avrupa yakasından ben gideceğim irtibata geçebilirsiniz.
kısmetse

Nihat akşama hazırlık yapıyor herhalde

fazla tefarruata gerek yok abi.uğraşıp yormasın kendini.buradan istediğiniz bişey varsa söyleyin getireyim. karaköyden geleceğim diye yanlış istekler olmasın.:D

abiler günaydın dün akşam ufaktan bir hazırlık oldu fizilibite çalışmalarını tamamladım:)

sinan yeni emniyet müdüründen ben izin aldım saldırı olmaz abiciğim:D

fazla tefarruata gerek yok abi.uğraşıp yormasın kendini.buradan istediğiniz bişey varsa söyleyin getireyim. karaköyden geleceğim diye yanlış istekler olmasın.:D
Sinan ömür adamsın vallahi sabah sabah kopardın yine:kop::kop::kop:

abi senin semti istanbulun tüm hamamları ile yıkasak cünüplüğü çıkmaz sokakların:kop::D:)

abiler günaydın dün akşam ufaktan bir hazırlık oldu fizilibite çalışmalarını tamamladım:)

sinan yeni emniyet müdüründen ben izin aldım saldırı olmaz abiciğim:D
Nihat yine süper bir organizasyona hazırsın herhalde

Nihat yeri bir daha tarif etsene

Bir de etrafımızda fazla kalabalık olmasın da rahatlıkla muhabet etsek

ellerine sağlık nihat abi.

aslında fena fikir değil orada yanımızda 2 tane güvercin olsa fena olmaz.
ben getireyim gelirken he nasıl olur;)

Nihat alacağın malzeme listesini de bir yazda bakalım eksik-gedik ne var

abi haremden tarif edersem sahil yolundan devam ediyorsun kız kulesini geçiyorsun üsküdar meydanda çalışma var ordan beykoz tabelasını takip edip yine sahilden devam ediyoruz birinci köprünün altından geçiyoruz yine sahil yolu devam ediyoruz kuleli askeri lisesi var orayıda geçtikten sonra yaklaşık 2 km devam ediyoruz kuleliden sonraki ikinci park abi fatih sultan mehmet köprüsü ile boğaz köprüsü ortasında kalan bir mevki.

diğer taraftan yani 2. köprüden gelirsen abi sahile nasıl iniliyor köprüden bilmiyorum ama sen oraları biraz biliyorsun sanırım,
sahil yolunu takip edersen abi birinci köprüye doğru bulursun abiciğim.
birde son büyük dev gibi bir işaret var abi icabında buluşamadıkmı abi boğazın tam ortasından elektirik hattı geçiyor çok kere görmüşünüzdür tam o elektirik kablolalarının altındayım sinan kablo işini çok seviyorya ona özel bir yer ayarladım:)

Geri