Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tunerman kardeşim resimdeki lastiklerin model , seri nedir?
ha araban nedir diyeceksin, hala combo arayanlardanım almadan araştırma yapıyorum yani... Bu arada tüm arkadaşlara yardımcı olmaya çağırıyorum SİYAH combo arıyorum , en fazla 20 verebilirim... Nedir bu siyahların fiyat farkı anlamadım? 2-3 gün önce İzmir' de kaçırdım bitane...
ha araban nedir diyeceksin, hala combo arayanlardanım almadan araştırma yapıyorum yani... Bu arada tüm arkadaşlara yardımcı olmaya çağırıyorum SİYAH combo arıyorum , en fazla 20 verebilirim... Nedir bu siyahların fiyat farkı anlamadım? 2-3 gün önce İzmir' de kaçırdım bitane...
bzim arabda üretim hatası var bunu anladım ön koltuuğu öne yatrmaya yarayan mandal var bilirsiiz sizinkilerde sağdadır o bizde solda ne kadar saçma deilmi biraz kazıklanmış gibi olduk arabayı alırken ama bunu servise sölicem olmaz böle şey çok sinirlendim