Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat abi anladım saol cevabın için onları nasıl bağlattaın peki... ayrıca bizde comboyu ilk aldığımızda Ankara yolunda 185 190 gördük ... ama araba biraz yüklüydğ 3 +1 kişi bagajda biraz doluyu...
Elektrikçiler bağlıyor biraz zaman alıyor ama sonuçta güzel oluyor
Göstergeleri de Sanayi Mahallesinde Modacar var oradan alabilirsin uygun fiyata

Arkadaşlar bir şey dikkatinizi çekti mi
ATV'de yakında başlayacak olan PARA TAKSİ programının tanıtımlarını gördüm
Çekimlerde kullanılan araç COMBO

murat abi aynen bende dikkat ettim birde izmirde birkaç yere tanıtım tabelaları koymuşlar orada önde corsa arkada combo vardı çok hoşuma gitti

murat abi yha bizde önceden shell alıoduk artık po ya döndük po sehell e göre daha çok yol yaptırıo tabiş arbayı yormadan sakin kullanarak

valla babam 1. viteste 1800 de 2 ye atıo ama pek hoş deil aslında arabada istemsizlik oluşuo en güzeli birde ikide 2700 deilmi sizcede

Ben 90'da gidiyorum
Aile arabası olarak kullandığım için
Hızı sevmiyorum
Ama otoban veya çok müsait temiz ve risksiz yollarda 140 yapıyorum

Melihciğim ben Shell'den başka almıyorum
Tabii sen PO'dan memnunsan devam et tabii ki

opet

Ruhan bey testlerinizle bizi bilgilendirmeniz çok güzel
Bir şey dikkatimi çekti

Dieseli neden Opet'ten alıyorsunuz
Ben arabayı aldığımda
Shell (Power Diesel)den başka alma dediler
Ve çokta memnunum
Gerçi sizin gibi ölçüm yapmadım ince ayrıntılı ne kadar yakıyor diye ama fazla yakmıyor gibi geliyor bana

murat bey,
valla bende bilmiyorum ama herhalde bölgesel bi durum. burada kime sorsam herkes opetten alıyor. siz shell den alıyormuşsunuz. ama buradaki shell geçen gün kaçak yakıttan ceza yedi. sivil polis arkadaşlardan öğrendim. eğer sağlam bir bilgi paylaşımı ile bir firmada karar kılabilirsek en iyisi o, ama forumumuzdada baktım bir firma üzerine yoğunlaşma göremedim.

Geri