Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada kimse hiçbişey yapmıo mu ya Combosuna. Garajda artık kimse paylaşmıo yaptıklarını, tecrübelerini falan...

Alper ben uzun zamandır bir şey yapamadım

İlk işim KOLÇAK
Daha sonra da XENON olacak

Bir de bakımı yaklaşıyor; Yağ-Filtre, Rot-Balans gibi falan

Abi Xenon olayını ben hala sevemedim açıkcası. Osram Nightbreaker ampüllerimle gayet mutluyum :)

herkese selam keyifler nasıl garaj sakini abilerim uzun zamandır görüşemiyoruz

bizim 30bin bakım ve muayene çok yaklştı ikiside martta fiyatlar nedir acaba bilgisi olan varmı

Murat abicim nasılsın (hemşerim) özledim valla herkesi

Sağol Melih;
Aynen bıraktığın gibi
Garajımızdayız sürekli

bu 30bin bakımı ve muayene ile ilgili bilgin varmı

bu 30bin bakımı ve muayene ile ilgili bilgin varmı

Sevgili Melih kardeşim 30.000 bakımda yağ , yağ filtresi ,hava filtresi ,Mazot filtresi değişiyor eğer aracın garantisi yoksa özel serviste yaklaşık 100 -- 150 ytl arası tutar muayene olayıda araç standartsa birşey demiyorlar sanırım bizim araçda camlar filmli çok koyu değil ama geçti sadece muayene giderken farların (H7) bi tanesi kesmiş geri göndermişler :) lambaları iyice kontrol ettir öyle gidin muayeneye.. he bu arada 30 e gelmiş balatalar hiç değişmediyse muhakkak ön arka bitmiştir kontrol ettirin ...

Dipnot ; Araç abs li olduğundna önler 15.000 km gidiyorsa arkadalar 25 30.000 km arası gider çünkü arkalar da diskli kampana olsaydı daha fazla giderdi sadece 30.000 km de bir ayar ve yağlanması yeterliydi... Sevgilerle kardeşim kolay gelsin...

Geri