Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkesin sabah şerifleri hayrolsun..

hafta sonu garaj oldukça güzelleşmiş her daim şen olması dileğimle gün combolarımızla sıcak geçsin.

Arkadaşlar Hayırlı İşler,Hayırlı Günler. Geçmişolsun Dilekleriniz İçin TEŞEKKÜRLER.

combocu arkadaşlarım yeni muayeneye giren varmı varsa engin deneyimlerinden faydalana bilirmiyiz

Selamınaleyküm

Herkese Hayırlı Günler, Hayırlı İşler, Kazasız, Belasız bir hafta geçirmemiz dileğiyle
Herkese Sevgiler diliyorum

herkese gunaydın sabah serifleriniz hayırlı ugurlu olsun..
hersey ama herseyın onlunuzce olmasını dilerim..

geri kalan omrunuz o kadar guzel o kadar huzurlu o kadar mutlu olsun ki. en kotu gününüz bile bu zmana kadar yasadıgınız en guzel gunden bile daha guzel olmasını dilerim.

kendi şahsım adıma şunu söyeleyebilirim ki 17 ocak comboyu aldığım gün saat 15. den sonra benim için hayat bir başka oldu, yaşamın içinde mevcut olan tüm olumsuzluklar bile artık pozitif bakmaya iten beni bu güzel araçla yaşam bana huzur afiyet veriyor sanırım tüm combocu arkadaşlarımızda bu güzelliği yaşıyorlar.

pazar günü nihayet ilk ölçümleri tamamladım ufak bir hata payı ile 180 yaktığına şahit oldum bu tabi şehir içi ve daha araca yeni alışıyorum sanırım ben bu rakamı 160 civarına düşürcem 10 gün sonra yeni test verilerimin bilgilerinide veririm.

Son zamanlarda ölçüm yapamadım
Depoyu full yapamadığım için
Ama genelde bakarsak 3 senedir yakıtından çok memnunum
İyi ki tercihimi COMBO'dan yana yapmışım (CADDY alacaktım)

Şimdi büyük bir heyecanla 2010 modelini bekliyorum
Sürpriz bir kasa ile karşımıza çıkabilirler

Sevgilerle

İnternette sürekli araştırıyorum yeni model hakkında herhangi bir bilgi varmı diye. İnşallah Zafira konseptini kullanmazlar. Corsa konsepti çok daha sportif ve hırcın duracağına eminim.

Gerçekten iyi birşey çıkartırlarsa bayiide takasa girip 2010'da sıfırını alabilirim :)

Alper LED'ler ne oldu
Son durum nedir

2010 Modelleri konusunda seninle aynı görüşteyim
CORSA konseptine biraz daha donanım eklerse diğerlerinin yanında havası süper olur

Sevgilerle

Abi ledler yolda işte. Gelmesi nereden baksan 10 15 günü bulur. Hong Kong'tan gelio :)

Geri