combo 1.7ctdi chip veya box uygulaması hakkında bilgi

alisezer21

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bende 2008 1.7 cdti combo var bende arabayı biraz seri lendirmek ve süratlendirmek istiyorum ya bu araba biraz enteresan rampa aşagı yukarı düz yolda bile 175 i geçmiyor araba 101 beygir 240 tork bu araca yakıtı arttırmadan neler yaparız ne gibi verim alırız ve bize ne kadar mal olur ama yptırmayı düşünüyorum iyi günler

abim senin combo harbiden garip o zaman bende de 1,7 CDTİ 100 Hp var ama ben her bastıgımda 190 Garanti.

yok abi ya ne 190 ı ben o hızı sadece arabayı ilk aldıgım zaman 2 sene önce yapmıştı ondan sonra dahada gitmedi o kadar bide 160 ı geçince önden vuruntu geliyo sanki senin izlenimlerin neler bu araba için yol tutuşu felan ha bide yakıtı unutmadan şunuda diyim motor çok ısınıyo hararet ortayı geçiyo 100 de fan açıyo senin kide öylemi?

yok abi ben nerdeyse ayda bir felan bulgaristana gıdıyorum.arabada daha tık yok ve genelde hep yüksek hızla gıdıyorum(150-190) arabanın sıcaklıgı yuksek hızda gıdınce daha dusuk oluyor benımkınde. 90 dereceyi gecmıyor hiç.arabanın yol tutusu gayet iyi 160 gıbı hızlarda gidince frene asılıca sarsıntı felan olmuyor hıc asfalta yapısıyor Diyebılırım. yakıta gelınce otobanda ben basarak gıttım için 400 km yi 25 litreyle felan gıdıyorum.yakıtıda normal bence.sehiriçide maxsimum 8litre yakıyor 100 km de.

senin araban iyimiş o zaman benim arabayla 160 ı geçtinmi önden vuruntu yapmaya başlıyo bide bozuk yolda çok takırtı yapıyo araba 60 binde ön takım felan mı yaptırsam

o vuruntu silkeleme şeklinde mi oluyor, birde araç kaç km de??

evet arabayla 160 ı felan geçtinmi sanki sag taraftan vuruntu gibi silkeleme yapıyo ama 160 a kadar bişy yok

turbodan kaynaklanabilir, iyi bir ustaya gitmelisin...

1.7 cdti chip ugulaması sanırım sadece box olarak yapılıyır

Geri