Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 2.zorlamada direk şişiyor turbo 5 dk çay molası lazımBiG_BOSS ® link' Alıntı:astra almadan önce polo gti da baktığım araçlardan biriydi ama aracın içine oturduğum anda hayırlı satışlar diyip çıktım galeriden
ayrıca turboları sıkıntılı diye duymuştum
BiG_BOSS ® link' Alıntı:koltuk döşemesine ne demeli? sanki üniversite öğrencisi kız çocuklarının kullandığı araba koltuğu gibi![]()
BiG_BOSS ® link' Alıntı:dikiz aynasınada hello kity![]()
ulas79 link' Alıntı:arkadaş 1.6T yi yerden yere vurmuş ama o hız konusu abartı ben bursa çevre yolu balıkesir istikametinde enso geçen yaz hafif yukarı meyilde 227 kmye çıktım ve babamın müdahalesi olamasa araç istikrarlı bir şekilde hızlanmaya devam ediyordu birde büyük hacimin ve gm motorun farkı 1.4 tfsi ya göre daha zor şişer ve ısındıkça performansı artar ama vw motorları ısınınca güç kaybı yaşar,çok yakma konusuna gelince aracı almadan katolog verileri incelenir ne yakacağı az çok tahmin edilir ona göre alınır yani bu alana süpriz olmaz siz heralde hiç bakmadan aman güçlü olsun diye aldınız.
benim anlamadığım 4 kapılı hb bir aile otomobilinden insanlar ne bekliyor tamam araç 180 hp ama ruhsat ağırlığı 1500 kg yani bu araç yakıtı koklasın ama uçsun dersek bu biraz ütopik olur.MeRt link' Alıntı:Bende aynısına dikkat ettim Ulaş abi gecede gerekeni söyledim.
Biraz abartılı yorumlar var sanki eleştirilerde, ben 1.4T ile 220 görürüm arkadaş 1.6T düz yolda 220 yapmıyor demiş general_Shame_on_you
Yani şimdi kusura bakılmasın ama...ulas79 link' Alıntı:arkadaş 1.6T yi yerden yere vurmuş ama o hız konusu abartı ben bursa çevre yolu balıkesir istikametinde enso geçen yaz hafif yukarı meyilde 227 kmye çıktım ve babamın müdahalesi olamasa araç istikrarlı bir şekilde hızlanmaya devam ediyordu birde büyük hacimin ve gm motorun farkı 1.4 tfsi ya göre daha zor şişer ve ısındıkça performansı artar ama vw motorları ısınınca güç kaybı yaşar,çok yakma konusuna gelince aracı almadan katolog verileri incelenir ne yakacağı az çok tahmin edilir ona göre alınır yani bu alana süpriz olmaz siz heralde hiç bakmadan aman güçlü olsun diye aldınız.