Çok üzgünüm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Flea_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar, ne kadar saplantılı kompleksli ne garip insanım ben. Bugün benim emektarın devrini verdim. Noterden devir işlemleri yapılana kadar el sürdürtmedim alan kişilere. En az benim kadar titizlerdi, Afyon Akhanlar yetkili Opel servisine götürelim dediler, hayhay dedik. Sıkı bir pazarlığın ardından 100 liraya el sıkıştık ve soktuk servise. Yaklaşık bir saat veya daha fazla süre incelendikten sonra raporda, motor yağı, filtreler, şanzıman yağı, külbütör contası gibi ufak zırvalıkları içeren bir rapor çıkardılar. Dün de bir Corsa'yı götürmüşler aynı servise ve bugün benim arabadan bu kadar zırva masraflar çıkınca boynuma sarılacak gibi oldular, arabamın bahsettiğim gibi olması onları çok mutlu etti. Hadi kardeş notere kadar götür bizi dediler.
Devir işlemleri tamamlandı, 06 TC plakama elveda demek zorunda kaldım çünkü 03 plakaya çevirdiler. Yaklaşık bir buçuk yıldır üstüne titrediğim, en ufak sorununda ustaya koştuğum için bir hayli tedirginlik hissediyorum. Benim sahip olduğum bir şeye artık başkasının sahip olması gerçekten kötü, kapı önünde yapılan park yeri kavgaları, komşular yerime park edince silecekleri kaldırmalar, ön cama BURAYA PARK ETME(lütfen) yazmalarım falan, böyle değişik bir film şeridi oldu, gözlerim doldu. Anladım ki evlat sahibi olacak vasıflara sahip değilim ben, çok garip hissediyorum velhasıl :confused:

ilk arabaysa satılan normal bu tepkiler.Bende arabama çok özen gösteririm ama malın alıcısı çıktımı vereceksin .Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.

Hayırlı olsun kardesim Allah daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin..insallah alan kişide senin gibi bakar araca

mert sıkma canını :D bende hem vectra hem cruze var istediğini verebilirim :D
hayırlı olsun kardeşim daha iyilerine binmek nasip olur inşallah...

mert kardeşim arabanı alana hayırlı uğurlu olsun eminin sana çok çok dua edecekler. üzülmene gelince bu konuda kendini hiç yalnız hissetme aynı duygular bende de var çocuğum gibi bakıyorum arabama beni ne kadar üzdüyse de hala gözümden çok değer veriyorum. senin adına üzüldüm gerçekten çok zor bu durumlar bana da çok dediler arabayı sat başka bir araba al diye direttim satmıcam diye hala da direniyorum. bir gün arabayı emanet kayınpederime vermiştim samsuna hasta götürmüşlerdi yeminederim aklım,fikrim,gözüm yollarda kalmıştı onun için seni çok iyi anlıyorum. ama ben arabamı satarsam ALLAH'a büyük konuşmayım çorum içine vermeyi pek düşünmüyorum gözümden uzak olsun hiç yoktan gördükçe üzülmeyi diye....

Daha iyisini alırsın boş ver... alan arkadaşımıza da hayırlı olsun. Aynen bende deli gibi bakarım arabama kara belmam benim ama kara belmayı satmadan önce yeni aracımı alır öyle satarım. Beni avutacak bir yavruya her zaman ihtiyacım var çünkü :D

Teşekkürler abiler arkadaşlar, bağ oluşmuş demek ki. 25bin civarında araba bakmayı düşünüyorum limitleri zorlamadan. 2003 model elegance sunrooflu kmsi düşük, lpg sistemi takılmamış ve servis kayıtlı bir araba buldum aynı mahalleden. Darbe kaza değişen yok 3 parça çizik giderme boyası deyip arkasında duruyor. Ona göz diktim, param yetseydi senin arabayı da düşünürdüm Fatih, ama bütçe biraz kısıtlı :rolleyes:

Memduh abi, ben de ilçeye verdim arabayı. Altı yüksek, çiftliğe falan gitmem gerektiğinde sorun olmaz dedi alan arkadaş, conti aldım yola yapışayım diye, çiftliğe girecekler arabayla :D

Mesele ilk arabadan ziyade bir vectra olunca.... :rolleyes:

Seni çok iyi anlıyorum Mert :)

üzülme la delibaş :Dağababasını alırız,sen afyonda biraz parayı çevir ;)

nere gitti içindeki Hüdaverdi :D

Alanada satanada hayırlı olsun :) Bende Tigrayı sattığım zaman senin gibi üzülmüştüm keşke satmasaydım falan dedim ama duyduklarıma göre yeni sahibide benim kadar temiz bakıyormuş o yüzden bir içim rahat etmişti. Gerçi Hyundai'de yerini aratmadı hiç :) İnşallah yeni sahipleride senin gibi arabaya değer verip hakkını verir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri