Çok üzgünüm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki rekat şurada melankoliye sarayım, hüzün moduna gireyim dedim bu forumda imkanı yok :D Geçenlerde merkezi kilit sigortası sapıtmıştı serdar arkadaşları sadece şöför kapısından doldurduyduk arabaya aklıma geldi gülme tuttu :D Bakalım caner döndürücem parayı da, takip ettiğim vectra satılmış nokta hatası yoktu 2003 model olması haricinde hüdaverdi ölüp duruyo :(
Artık benden çıktı doğukan, umarım yeni sahipleri dağıtmazlar arabayı. Yeni alacağım zaten muhtemelen daha hantal, daha sakin karakterli bişey olacak. Muhtemel olarak 1.6 elegance, baktık içimize sinen bulamadık, riske gireceksek toptan girelim diyerek 3.2GTS alıcaz, hatatatatata yaparım artık :D

Hayırlı uğurlu olsun.
Gelen gideni aratmasın, temiz bişey kısmet olur inşallah.

Hayırlısı olsun zordur arkadaş olduğunuz arabayla vedalaşmak ama sevdiğiniz bir aracınız daha olur yeniden başlar herşey ama anlıyorum sizi aynı duyguları çoğumuz yaşamışızdır,sağlık olsun diyelim...

Biz insan değilmiyiz :D Abi karmaşık duygular içindeyim, 1 haftadır takip ettiğim nokta hatasız 90bin kmdeki araba bugün satılmış, ölem ölem ben :D

Geri