Merhabalar arkadaşlar, ne kadar saplantılı kompleksli ne garip insanım ben. Bugün benim emektarın devrini verdim. Noterden devir işlemleri yapılana kadar el sürdürtmedim alan kişilere. En az benim kadar titizlerdi, Afyon Akhanlar yetkili Opel servisine götürelim dediler, hayhay dedik. Sıkı bir pazarlığın ardından 100 liraya el sıkıştık ve soktuk servise. Yaklaşık bir saat veya daha fazla süre incelendikten sonra raporda, motor yağı, filtreler, şanzıman yağı, külbütör contası gibi ufak zırvalıkları içeren bir rapor çıkardılar. Dün de bir Corsa'yı götürmüşler aynı servise ve bugün benim arabadan bu kadar zırva masraflar çıkınca boynuma sarılacak gibi oldular, arabamın bahsettiğim gibi olması onları çok mutlu etti. Hadi kardeş notere kadar götür bizi dediler.
Devir işlemleri tamamlandı, 06 TC plakama elveda demek zorunda kaldım çünkü 03 plakaya çevirdiler. Yaklaşık bir buçuk yıldır üstüne titrediğim, en ufak sorununda ustaya koştuğum için bir hayli tedirginlik hissediyorum. Benim sahip olduğum bir şeye artık başkasının sahip olması gerçekten kötü, kapı önünde yapılan park yeri kavgaları, komşular yerime park edince silecekleri kaldırmalar, ön cama BURAYA PARK ETME(lütfen) yazmalarım falan, böyle değişik bir film şeridi oldu, gözlerim doldu. Anladım ki evlat sahibi olacak vasıflara sahip değilim ben, çok garip hissediyorum velhasıl
Devir işlemleri tamamlandı, 06 TC plakama elveda demek zorunda kaldım çünkü 03 plakaya çevirdiler. Yaklaşık bir buçuk yıldır üstüne titrediğim, en ufak sorununda ustaya koştuğum için bir hayli tedirginlik hissediyorum. Benim sahip olduğum bir şeye artık başkasının sahip olması gerçekten kötü, kapı önünde yapılan park yeri kavgaları, komşular yerime park edince silecekleri kaldırmalar, ön cama BURAYA PARK ETME(lütfen) yazmalarım falan, böyle değişik bir film şeridi oldu, gözlerim doldu. Anladım ki evlat sahibi olacak vasıflara sahip değilim ben, çok garip hissediyorum velhasıl