1.2 corsa arabamı bu gün aldım. yakıtı doldurduğumda 10 km deydi sıfırlamadım 42 litre aldı....Araba hakkında ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum...Araba kesinlikle atak falan değil ayrıca aracı tanıdığım kadarı ile bir rampaya kaçla girersen onla çıkıyorsun ama bi hız varki 80 km
onu görmeye alışacak olduğuma eminim.... çok fazla rampaya girdim daha doğrusu eğimli yola 80 le girersen 80. 100 le girersen 95 le çıkarsın bu bi gerçek ki yokuş tırmanırken kesinlikle hızlanamıyorsunuz
6-7. devire gelirseniz sizin bileceğiniz iş tabikide...Bunlar demek değillki aracı begenmedim araç çok tatlı ve gerçekten sürerken zevk veriyor ayrıca kimse clio ile karşılaştırmasın artık dinlemem bile çünkü araba tok arkadaş massalla ağır araba. direksiyon tepkileri bana yeterli geldi ve yol tutusuda çok hosuma gitti kesinlikle yolda duracağınız yeri siz belirliyorsunuz ve bu gücü hissediyorsunuz çeşme otobandan geçtim ilk yolculuğumda urla tarafında yaşıyorum. yolda bi rampadan indim çok tatlı eğimli bir noktadan bilen bilir shell e gelmeden önce yemin ederim 100 düm 4 kere pedala dokundum yumusakca 160
üstünü denemedim bile ama kesinlikle kasa sağlam koy o kasaya yeterli motor 200 yapsın sana sarsılmazsın... Ben çoook beğendim almak istiyenlere tavsiye ederim ancak dediklerim unutulmasın gerçekten hantal bir araba bilerek amak lazım ben aldım çunkü isteklerime karsılık verebiliyor .isterse s63 merso olsun altımda urla-İYTE arası hız sınırı 90 ve radar var.... İLK ARABA olucak bir araba !!!! kesinlikle bu arabayı kaldırırken stop etmekde bağırttırıp zıplatmakta mümkün değil
ayrıca güvenli bir araba ama parası olan joy mu ne var onu alsın yan hava yastıkları çok önemli gerçekten !!! benim bütcem buna uydu bunu aldım... Bu arada aracılığınızla resimde gördüğünüz babama çok teşekkür ediyorum.... ilk depo bitsin kaç yaptı yazıcam....
Saygılar......

Saygılar......
Ekli dosyalar
Son düzenleme: