çok kötüyüm dostlar abiler :(

Burdaki mesajlardanda anlaşılacağı üzere,yaş 25'in üstüne çıkınca tecrübeler konuşmaya başlıyor..

Biraz kalpsiz görünmeme sebep olabilecek birşey yazıcam,tepkilere açığım:

Dünyada unutulmayacak Kadın veya Erkek yoktur.. Bu ayrılığın sebebi Ölüm bile olsa..

Zaman herşeyin ilacıdır

işte diyorum ya belkide yaş bilinmez biz daha genciz dediğiniz gibide olabilir.Keşke öyle olsa ama birazda bence huyla ilgili bir olay bazıları unutur bazıları unutmaz...4 senedir unutamadığım gibi...

bazıları unutur bazıları unutmaz...4 senedir unutamadığım gibi...

geçmiş olsun kardeşim!!! ama unutulmaz bencede!!!

sana şunu söliyim ucuz atatmışsın.bu kızın niyeti seninle bariz oyun oynamaktı.kızın ağzından yazdıın ilk iki cümleyi okuyunca bile bu işin içinde bir iş olduunu tahmn ettim.ama dier yandan da daha tam olarak bişi yaşamamışsın kızla yane platonik derin bir aşk.zaman alır ama kızı görmediğin sürece unutursun(insanın başına daha neler gelior garanti werebiliriim ama kızı sürekli göryrsan biraz zor cidden).(yanlış anlama da bu laf çok moda oldu bir yandan.herkeste görüyorum..)

iyi yapmısın içinde kalmamıstır

çok kötü yaa ne denir böyle bi durumda bilinmez ki ne diyim başkasını bulacaksın başka çaresi yok beşke bi insanın sana değer vermesi ilgi göstermesi senin duygularında değişikliğe sebep olur diye düşünüyorum anca böle unutursun diye düşünüyorum bu arada

seni sahnede görünce nasıl bir tepki verdi terketmedi mi cafe yi

abi çok üzücü bir olay ne diyim valla takma kafana zamanla herşey unutuluyo arkaya baktığımızda ne kdr büyük yaralar kapandı buda kapanır abim :good:

unutursun derler ama unutulmaz kafanın bir yerinde kalır atamazsın işin coooooook zzoorrrr .....KADER UTANSIN......

Geri