çok kötüyüm dostlar abiler :(

kafaya takmaya değmez kızmı yok sana

abi inan çok acı yaşamayanımız yoktur. unutulmaz ama en azından acı denillen olay geçecektir.

abi al yanına en makarasından kardeş sayabilecegin bi erkek arkadaşını.. mevsim yaz.. at kendini bodruma , marmarise , didime , antalyaya..

kafa dinlersin..
efkarlanıp içersin..
bi bakmışsın yeni pencereler açılır dalıp gidersin..

zamna herseyın ılacıdır unutulur

Öncelikle seni tebrik ederim arkadaşım.Ben olsam bunu yapamazdım.Kesin dağıtırdım o mekanı...Şunu unutma kii:kimse senden değerli değilllllll!

KARDEŞİM aynı yaştayız içinde bulunduğun duırumu çok iyi anlıyorum bu tür durumlarda fazla duygusal düşünme boğulursun bunalırsın mantığını kullan akıllı insanlar aklını nerde nasıl kullancağını iyi bilir... Çalıştır kafayı şu an senin üzülmen onu ne şekilde etkiliyor tabiiki hiçbişekilde etkilemiyo bunu düşün ve bu düşünce seni körüklesin üzüldüğüne değecek insanlar için üzül yine onlar için bişeyler yap.. zaten cafe de sen kıza gereken dersi vermissin hiç kendini bozmadan gayet güçlü bi şekilde yaptığı eyleme cvp vermissin aynı güçlü konumunu devam ettir.. onun gözünde kesinlikle zayıf görünme güçlü ol çünki onun için üzülmeye değmez... sen kaybetmedin kardeşim o kaybetti... sen bak keyfineeee gez toz eğlen illaki bi fıstık denk gelir at corsana fıstığı gez sokakları...

salla dicem sallanmaz unut dicem unutulmaz... en iyisi şöle düşün gerçek yüzünü erkenden görmüşsün ne diyim senle birlikteykende aynısını yapabilirdi....

Hayırlısı olsun be kardeşim, sıkma canını diyecem ama ...

:( :(

Bende bir bayan olarak yorum yapayım dedim. Gerçi ben biraz duygusuz biriyimdir bu konularda, romantizimlede aram hiç iyi değildir ama kız sana evet dememiş Bence sevmek istemiş denemiş ama olmamış.
Belki unutmazsın ama zaman geçtikçe acıtmamaya başlayacaktır. emn olabilirsin :)

terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimkide o hesap....

aşk acısını bilirim dostum
en iyi ilaç ZAMAN dır

Geri