abi çok çok geçmiş olsun

ilk etapta köpekbalığı alma su değişiminden etkileniyor şoka girip telef oluyorlar.
tropik cinslerle başla zamanla yem ilaç almaya gidip geldikçe cinsleri bakımlarını öğrenirsin istersen akvaryumdakileri verir başka balıklar alırsın.
zamanında lepistesle başlamıştım yavrular falan baya çoğalmıştı sonra sıkıldım japon aldım attım aralarına kuyrukları yüzgeçlerini yediler lepisteslerin. onları defnetikten sonra bi süre japonlarla devam,astronot aldım 2 tane japonları canlı yem yaptım astrolara en son elimi ısırınca aç bıraktım öldüler

şimdi akvaryumu toprağa gömdüm görüpte bidaha uğraşmaya başlamayım diye
balık almadan önce
aldığın malzemelrin hepsini yıkaman gerekiyor.
kaynamış soğumuş suyu doldurup dezenfektan ilaçlarını ekledikten sonra 2 3 gün tüm ekipman çalışır şekilde boş olarak beklet akvaryumu..
aldığın balıklarda torbalaın içinde getireceksin zaten, onları açmadan akvaryuma koy suyun sıcaklığı dengelenmesi balıkların alışması için 1 saat sonrada poşette ufak bir delik açarsın suya alışmaları için 10 15 dakika sonrada salarsın akvaryuma
filtre ve ısıtıcı konusunda daha seçici olun.ısıtıcıya güvenmeyin ek olarak termometre alın oradanda takip edin sıcaklığı..