Çok Acilll Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu anda muş\varto dayım polis memuruyum

Allah yardımcın olsun... bir OBD II cihzı olsa iş kolay yoksa sebepler sıralanır gider..
mazot filitresi arkadaşların dediği gibi olabilir, sensorlar olabilir

benim arkadaş da bilgisayar var bağladı krank devir sensörü ve eksentrik sensörü arızası dedi ama doğruluğuna inanamadım doğru mu acaba

işte tahmin ettiğim ve yazdığım gibi hadi kolay gelsin...değiştir sorun biter

harbi mi teşekkürler peki ortalama maliyeti ne kadardır bilginiz varmı tekrardan teşekkür

parça fiyatı bizim bu opelim net in sponsoru var üyelerede ayrıca indirim yapıyor bir ara sor bu konuda bilgim yok aşağı yukarı 150 tl ikis sen yinede opel parçacı yı ara yukarıda telefonu var

ok çok sağol

birşey soracam yakıttan kaynaklı mı acaba bu sorun çünkü yakıtı aldıktan bir gün sonra falan oldu çünkü bütün filtre ve yağını 2-3 ay önce değiştirdim

eğer mazotu aldıktan sonra olduysa sorun mazot filtresini söküp bakın...bazı şahsiyetsiz kişiler sulu mazot bile satıyor.. vectra dti yi 1 yıla aşkın kullandım yeni sattım mazotla alakalı sorunlarda veya pompa arızalarında saçma arıza kodları verebiliyor yani zincirleme gidiyor hata kodları sistem düzgün çalışmadığı için.. siz yinede selim abinin tavsiyelerinede uyun..

çok sağolun öncelikle mazot filtresi ile başlayalım peki pompaya zarar vermiş olabilirmi acaba

Geri