COK ACIL yardim araC YAGLAR ICINDE !!

bguzelsoy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADASLAR DUN aldigim aracin bujilerini degistirmek icin ustteki plastigi söktum ve kabloyu bi cektim aman allahim YAG GÖLU OLMUS COK kötu canim SIKILDI hemen kagitlarla temizledim yaklasik cubuk soktum 2 cm yag birikmis her bujinin icine hemen kagitlarla temizledim suan 0.3 gibi bi rakakma indirdim... Fakat bu yag bujilere nerden geliyor ?arkadaslar cok acil yardim ne yapmam lazim ??:(

Son düzenleme:
yağ silindir kapağının üstündeki kapğın contasından kaçıyodur.yani egzantriklerin üzerindeki plastik kapağın contası eskimiştir ve ordan bujilerin olduğu yere yağ kaçırıyodur.conta burda 15 ytl civarında ucuz bişey yani bir tamirciye götürüp o contayı değiştirmelisin. geçmiş olsun

Yag silindir kapaginin ustundeki kapagin contasinin resmi var mi arkadaslar ? Nasil biseye benziyor ? Ust kapagi söktugumuzde bunu degistirmek mumkun mu ?

bak arkadas yazmıs
yağ silindir kapağının üstündeki kapağın contasından kaçıyodur

üst kapak jontası

Arkadaslar ust kapak contasini zaten degistiricemde , bu bujilerin oraya yag gitmesi cilindir contasindan mi ust kapak contasindan mi ?

834-793.jpg
degismesi gereken parca bu mu ?
645-910.jpg

Hangisi ?

sadece linkteki contayi degistirmem yeterlimi ya ni Ust kapak contasini degistirirsem bujilere yag gitmez dimi ?

evet gitmez.

Geri