COK ACIL yardim araC YAGLAR ICINDE !!

arkadaşlar bujilerin yağlanması sadece contadan değildir bence ...Fikrim;
aracın yağ yakıyormu yağ eksiltiyormu eksiltiyorsa kompresyon testi yaptırın bence ...Eğer contadan değilse büyük olasılıkla segmanlar gömlekler aşınmıştır ...
Düşüncemi söledim arkaadaşLAr umarım yanlış değildir...saygıalr...

arkadaşlar bujilerin yağlanması sadece contadan değildir bence ...Fikrim;
aracın yağ yakıyormu yağ eksiltiyormu eksiltiyorsa kompresyon testi yaptırın bence ...Eğer contadan değilse büyük olasılıkla segmanlar gömlekler aşınmıştır ...
Düşüncemi söledim arkaadaşLAr umarım yanlış değildir...saygıalr...
bi conta yuzunde arkadasa motor yaptırttırmayalım şimdi:)

bi conta yuzunde arkadasa motor yaptırttırmayalım şimdi:)

AStramm hiç değilse kompresyon testi yaptırsın ne bilim aklıma geldide yazdım işte:D neyse saygıLAr...

Aslında bu tür contaların kaçırma anını beklemeyeceksin. Ucuz nasıl olsa belirli zamanlarda değiştirecen. Teknik Servis konularına bakıyorum da contaların yıpranması sonucu oluşan problemler oldukça çok.

Servis bakımlarında bunlar değiştiriliyor mu arkadaşlar.
gelde laf anlat adam nıye değişiyon der durur birde değiştikya tamma ömur boyu kacırmama gantılı olacak 2 sene sonra kacırsın hemen suc bıze kalır. en ıyısı kacırınca değişşin..

yani kaçırınca yıpranınca değişilmesi gerekir .yıprandığınıda kontrol ederek anlayacaksın yani belirli periyotlrada kontrol edeceksin motoru a - z ye kdar edebildiğin yerleri...zaten

......

Son düzenleme:
yahu zaten ben hep degistiririm ama ne biliyim fiyati ucuz bulduk araci kacirmayalim dedik basimiza ne isler acti...Kabloyu bi cektim yukari kabloyu ceker cekmez yag disari tasti dusunun o sekilde arac calismis...Hemde 103.000 km de arac.. 99 model bu insanlar hic mi bakmaz motora arkadas anlamiyorumki...Persembe ilk isim tamirciye göturup degistirmek olucak burda yarin chrismas her yer tatil..Simdi kendim degistirmeye kalksam olmaz dimi ?

al bir silokon ilaç birde arkadaşın gösterdiyi jontayı kendin deyiş çok basit

Geri