---çocuklar babamın arabayı futbol KALESİ yapmışlar ---

gt_vectra_gt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
salı sabahı ekmek almaya aşağıya indim bi baktım komşunun arabayla babamın arabayı karşılıklı maç için kale yapmışlar...:mad:
camlar falan top izi olmus dıger arabanın benzin deposunun orda göçük oluşmuş :mad:
cocuklara fırça attım kızdım 3.kattan birinin anneside bana kızdı ( el kadar bebelere nıye bagırıormusum ) neyse arabayı cektım başka yere

neyse akşam ne olsa beğenirseniz????? :mad: o kadının kocası gelmış bızım kapıya babama bir sürü laf etmiş senın oglan böle yaptı şöle yaptı die
demiş... :mad: sinirden nevrim döndü elin adamıyla girdik birbirimize durduk yerde başımıza iş açtık.............

ya bide böle anne babalar var.. cocuğunun yaptığından hiç yüzü kızarmayan aksi gibi bide üste çıkmaya çalışan... artık insanları anlayamıyorum gerçekten..

neyse ya sabır deyin...

Allah akıl fikir versin valla.geçmiş olsun

geçmiş olsun hem suçlu hem güçlü çocugun yaptıgının yanlış yaptıgını anlatacagına haksız yere yaygara çıkararak çocugunu korumaya çalışıyo. bu tip insanlardan çok var. arabamı ordan oraya kaçırıyorum bende.

Valla abi aynı sorunları ben de yaşıyorum. Oturduğum sitenin otoparkı resmen oyun bahçesi. 02-12 yaş arası bir sürü çocuk var. Kimi top oynar, kimi bisiklet sürer .arabaların çizilmesi, darbe yemesimi, kirlenmesimi vay halimize. Ben ne kadar uyarsamda Ailelerinin bu konuda duyarlı olmaları gerek. Kendi çocuğumu bile otoparka salmıyorum.

sizin yine iyi bizim bahçede çocuklar arabaların üstüne kum döküp yaprakla bi güzel ovuyorlardı çocuklara bişey değincede biz suçlu oluyorduk çirkef insan çok.. bacak kadar çocuk o nie kızıyorsun diyolar e o bacak kadar çocuk tamam bilmiyor yaptığını ben çocuğa bişey demiyorumki sen eşşek kadar herifsin baksana çocuğun napıyor sokakta

gecmıs olsun valla kardesım ben bılem bıktım artık ugrasmaktan kendı arabaları olsa boyle yaparlarmıydı cocuk mocuk hıkaye babası annesı olum su sole yapma yapılmaz ogretmıyo 50 yasında yapmıs cocuk salmıs sokaga cocuklarını sor haberı yoktur bana da ole soluyo hacı benım cocugum yapmaz gordum dıyom arabayı yaksa ne olcak eskıyamı yetıstırıyon dıyom banane yansa benımmı dıyo 50 yasına gecmısın yasına saygım var hacı dedım cocuklarına sahıp cık basına gelenlerden bundan sonra benden bıll dedım baktım baska arabayı cızerken gordum orta okula gıdıyo hadı aklı kesmes derım ufak cocuk derım orta okula gıdıyo bunu yakaladım sonunu solemıyım hırsımı aldım adam oldu serfsız sımdı o kdar dayagı yıyınce ne anası ne babası yanıma geldı :mad:

salı sabahı ekmek almaya aşağıya indim bi baktım komşunun arabayla babamın arabayı karşılıklı maç için kale yapmışlar...:mad:
camlar falan top izi olmus dıger arabanın benzin deposunun orda göçük oluşmuş :mad:
cocuklara fırça attım kızdım 3.kattan birinin anneside bana kızdı ( el kadar bebelere nıye bagırıormusum ) neyse arabayı cektım başka yere

neyse akşam ne olsa beğenirseniz????? :mad: o kadının kocası gelmış bızım kapıya babama bir sürü laf etmiş senın oglan böle yaptı şöle yaptı die
demiş... :mad: sinirden nevrim döndü elin adamıyla girdik birbirimize durduk yerde başımıza iş açtık.............

allah allah yaw ne biçim insanlarımz var delirmemek elde değil hayret yaw adam kusura bakmayın diyeceği yerde şu yaptığına bak terbiyesiz adam

gecmıs olsun takma kafana ......

Geçmiş olsun benimde başıma geldi. Ve birisinin annesi dediki kapının önünden başka biryere parket dedi. Koskoca mahalle dar geldi çocuklarına illa arabanın dibinde oynıcaklar. Kadın kendi evimin önündeki arabayı nereye park etceğime bile laf söyledi. Mahalle resmen çocuk parkı gibi arabadaki top izlerini temizlemekten bıktım artık.

Geri