Çocuk yapmayı düşünenlere!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kimbilir belki yunanistanda çocuklarım vardır belki 3üzdür.dellas-kapsis-nikopolidis :):):)

Düşünüyordum, artık düşünmüyorum... :D

yaw kardeşin böle yazmayın herşeyini deşifre etmeyin okuyan kişileri yanıltacaksınız,2 yıllık ewliyken gidip alacak hazır yapılmış 9 yaşında bi çocuk .milleti korkutmayın yauf :):D

bunlar çocuk sahibi olmak için hazırlayamaz ki insanı. Çünkü bütün bu olaylardan sonra karşınızda o kadar muhteşem bir gülücük olurki yaptığı herşeyi bir anda unutturur. Bu hazırlık sonunda karşınızda olup biteni unutturacak hiç bişey yok :D

bunlar çocuk sahibi olmak için hazırlayamaz ki insanı. Çünkü bütün bu olaylardan sonra karşınızda o kadar muhteşem bir gülücük olurki yaptığı herşeyi bir anda unutturur. Bu hazırlık sonunda karşınızda olup biteni unutturacak hiç bişey yok :D

:rock:good::good::good::good::good::good::good::good::good:

bende öle düşünüom dostum,insanı korkutuo böle şeyler :D

Bu sayılanlara başkasının çocuğu için katlanılmaz ama kendi çocuğun için seve seve.

aklımdan gecenler onun kücük bi gülücüğü bile insanı mutlu eder hepsinini unututur:alkis:

güzel yazı, paylaşım için teşekkürler.

evladın; keçiden, kavundan, ahtapottan, 4kglık kütleden daha sevimli olacağı muhakkak. İnsana anasından babasından daha mühim gelen yegane varlık olduğunu da ayrıca belirtmeli.

çok güzel.. tesekkürler..

Geri