Cmonnun başına güneş geçti...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAGI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün öğle saatlerinde normal şekilde seyrederken klimayı açtım önce bi araç 4lüleri 1 kere yaktı söndürdü ardından gideceğim yere vardım 10-15 dk sonra yine yola çıktım klima açıkken yine bi süre gidince 4lüler sürekli yanmaya başladı kenara çektim 4lü tuşuna basıp 4lüleri kapattım herhangibir uyarı ışığı yanmadı araçta opel servisi aradım bana servise kadar gelebileceğimi uyarı ışığı yanmadığından herhangibir sorun olmayacağını söylediler ardından servise kadar 20-30km yolu klimayı açmadan geldim herhangibir sorun olmadı servisteki arkadaş arabayı el cihazına bağlayarak kontrol etti kumanda ve eğlence sistemlerinde geçici bir hata verdiğini söyledi sistemi yeniden yükledim dedi bir süre denedi klima açıkken bir sorun olmadı daha önce başına böyle bişey gelen oldumu veya bu neden olmuş olabilir bilgisi olan varmıdır???

öyle bir sorunla karşılaşmadım. klima açık 4 kişi yokuş çıktım (dağlara taşlara) motoruda zorlamış oldum bu sıcaklarda ama bana mısın demedi. elektronik bir sorun olmuş. geçmiş olsun.

herşeyi elektronik yapıyorlar böyle oluyor işte:)...

yeni program atmıştır bişey olmaz artık;)

kafası karışmış onun biraz, bi format atmışlar düzelmiş işte :D
geçmiş olsun

daha öncede bi arkadaş aracında hiç yağ kalmadan yola devam ederken böle 4lü flaşörlerin yandığını sölemişti ama kimdi hatırlamıyorum...

Geri