c'moncular motor acma

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
en iyi sekilde motor nasıl acmak lazım su an 1500 km de 150 kurus yakıyor bence cok ne dersiniz arkadaslar yorumlarınız nedir

c'MON larda motor açmaya gerek yok diye biliyorum ama ben aracı aldığımda her ihtimale karşı otobanda basıp açmıştım motoru

motor açma diye bir olay duymadım yeni nesil dizellerde.zamanla düşer zaten bak benimde ilk depolarım 150ykr idi imdi 125e düştü.zamanla düşer bekle bence pistonlarına zarar gelmesin...

motor açma diye bir olay duymadım yeni nesil dizellerde.zamanla düşer zaten bak benimde ilk depolarım 150ykr idi imdi 125e düştü.zamanla düşer bekle bence pistonlarına zarar gelmesin...

sen ne kadar oldu kullanıyorsun kac km de aracın

yeni nesil dizellerde yada benzinlilerde motor açma diye bir olay yoktur zamanla azalırbu yakıt miktarınız, fakat eski sistem karadüzenlerde bu dediğiniz olabilir...

evet yeni nesil motorlarda motor açma diye bişi yok. Fakat ilk 1000 km rodaj süresi var. Yani ilk bin kilometre aracı çok fazla zorlamamak gerekiyormuş.

ilk 1000km benimde 150ytk civarında yakmıştı. şimdi araç 10.000de en son fulledim depoyu bakalım ne kadar yakacak. öncekilerde 125.000 in az bişi üstündeydi. bu seferki baya baya gidecek gibi.

evet yeni nesil motorlarda motor açma diye bişi yok. Fakat ilk 1000 km rodaj süresi var. Yani ilk bin kilometre aracı çok fazla zorlamamak gerekiyormuş.

ben zorladım kardeş 180 bastım ne olacak şimdi

aynen bende 185e cıktım serviste yuksek devirli kullan dedi hem motor acılır hem motor kurum tutmaz dedi

Geri