adamlar dunya para alıyo arka camları mANUEL YAPIYO BOYLE BİRSEY VARMI opelden beklemezdim torpido aydınlatması bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eee arkadaşlar olucak okadar..tek sorun opsiyonel olarakta istiyemiyorsun örnek olarak arka camları otomatik hiçbir Cmon yok..kusur eksik olcak ki yüksek sınıf lüks sınıf otolar satılıcak.bence sınıfının en iyisi dış görünüş 10numara kalite 10numara herşey 10numara daha ne olsun ozaman gidin full+full x5 alın...hemen hemen benim aldığım paraya ben astra alabiliyordum bana daha sempatik geldi bide tamamen yeni kasa olması benim hoşuma gitti we Cmon aldım çokta memnunum..![]()
eee arkadaşlar olucak okadar..tek sorun opsiyonel olarakta istiyemiyorsun örnek olarak arka camları otomatik hiçbir Cmon yok..kusur eksik olcak ki yüksek sınıf lüks sınıf otolar satılıcak.bence sınıfının en iyisi dış görünüş 10numara kalite 10numara herşey 10numara daha ne olsun ozaman gidin full+full x5 alın...hemen hemen benim aldığım paraya ben astra alabiliyordum bana daha sempatik geldi bide tamamen yeni kasa olması benim hoşuma gitti we Cmon aldım çokta memnunum..![]()
Arka camların otomatik yada manuel olması sınıf atlattırmazki arabaya. bence çok çok büyük bir eksiklik. makyaj aynasıda var diye full x5 alınmaz doğal olarak. bana açıkcası saçma geliyo 2007 model arabada artık direksiyonun olmasının şart olduğu gibi bu ufak tefek ayrıntılarında olması şart.
Bu arada üye numarana dikkat etmişmiydin süper!!şanslısın vala
O tür detaylarda arabanın fiyatı daha da artıyor malesef ve bu özelliklerin olduğu küçük sınıf hemen hemen yok (özellikle arka cam konusunda)
Ayrıca 34 MRJ 66 nick'li üyemize katılıyorum.Bunların hepsi ticari stratejiler.Diğer modelleri cazip kılmak için yapılan oyunlar.Her markada var.Tabiiki makyaj aynası için x5 almazsın,onu almak için çok daha fazla neden lazım ama elektrikli cam,makyaj aynası vs için astra alabilirsin.Daha da fazlası ve konfor için vectra alabilirsin gibi...
Malesef insanın canını sıkabiliyor bazen bunlar katılıyorum ama bu hep böyledir
Manisa Opel İncim de satış temsilcisi olarak çalışan bir arkadaşıma sordum geçenlerde bu otomatik cam olayını.Bana verdiği cevap şu:
- Arabayla giderken Allah korusun denize,göle veya ırmağa uçtun.Arabadan çıkman gerekecek.Otomatik camlar açılamayacak.O yüzden arka camları manuel yapmış mühendisler ...![]()
![]()
![]()
Manisa Opel İncim de satış temsilcisi olarak çalışan bir arkadaşıma sordum geçenlerde bu otomatik cam olayını.Bana verdiği cevap şu:
- Arabayla giderken Allah korusun denize,göle veya ırmağa uçtun.Arabadan çıkman gerekecek.Otomatik camlar açılamayacak.O yüzden arka camları manuel yapmış mühendisler ...![]()
![]()
![]()