Çizikkkkkk Yardım Edin :) - Corsa D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında eğer çizik çok derinse ve rutuş yapılınca derin olduğu için sırıtacaksa, bence piyasada satılan macunlardan alıp elinle çiziklerin derinliğini azalt ve sonra rengine güvendiğin bir rutuş boyasıyla üstünden geç. belki görünüşünde belli edecektir kendini ama çok fazla sırıtmaz diye düşünüyorum. Ama benimki sadece bir fikir. Benim aracımda öyle birşey olsa ilk yapacağım şey bu olurdu büyük ihtimal.

biraz kendimizi aşalım o zaman.benim önerim şu.çizikler seni araçtan soğutmasın.çizik için araç satılmaz yaw:D...boyatmıcaksın,kapanmıyor o zaman şöyle bi çözüm var ama ne kadar sağlıklı ve ne kadar tutar bilmem..Aracının çizik olan bölümlerini ya da bütün dış yüzeylerini kaplayan şirketler var.hatta bu sitede de bi link vardı,1500 lira civarı tutuyordu.bu kaplamayı aracına yapıyorlar ve istediğin zaman da söküyorsun.Taxi 2 filmindemiydi hatırlamıyorum ama 4 kızın içinde olduğu lacivert bmw kaplama ile kırmızı oluyordu.hatırlayan vardır.aynı oradaki mantık.eğer hatırlatamazsam özelden yazın,hatırlatırım..;)
Aslna bakarsanız bende arabamı satmayı kesinlikle düsünmüyorum.Gercekten cok memnunum.Satsamda aynı ayar bi araba bulamam.Hem tek kapı we spor...Hem dizel...Hemde 90 beygir gibi benm icin yeterli bir performansa sahip.Rengide en sewdigim renk...

O zman sizden bu rutusu nasil yapabilirim yardım edebilirmisinz? Hangi servise otokinge ws. gibi yere gitsem bana komple boya yapmanız lazım diyor...Rutusa yanaşmıyor.Kime yaptrıcamki...yada kendim nasil yapicam...Boyasını ws. nasil bulucam ki ? Rütüs boyası ws. nerde satılır metro gri rengi arabaya :)))

Komple sticker fikri bence fena degil ama sticker olayını anca aynı renk bulursam bolgesel yaparım oda sırıtır cizik gibi sanırım.:)
Aslnda bu çizik konusunda teknolojik yada kimyasal bir gelişme yapsa bir şirket cok büyük paralar kazanır...

rütuş boyasını servise gidin boya kodunuzla çok az bi miktarda alın.uygulamayı kendiniz yada tecrübeli bi arkadasınız dikkatlice yapsın..

teşekkürler...
en azından bi deniiyim sanırım birşey kaybetmem :)

Dün gittim we servisten boya alıp rütüş yaptırdm ancak sonuclar pekte iç acıcı degil malasef.... :(

Satarken sorun olur diye arabana neden çiziklerle bineceksin ki? Yani 3-4 yıl sonra arabanın potansiyel sahibini memnun etmek adına tüm bu sürede 5-6 parçası çizikli bir arabaya binmem açıkcası.
Servise götür.Detaylı resimlerini al ve aracı kaskodan komple boyat.

ben olsam kasko karşılıyorsa boyatırdım hiç düşünmezdim satarkende boyalı diye fiyatta kırmazdım alıcak olan boyalı alsın...

usta gıt bı ustaya sadece cızıklerın oldugu yerlerı boyattır komple parca boya yaptrma o zamn bısı olmaz bn su mantıgı anlamıorum neymıs arabaya kazalı dıceklermıs banane yaa ısteyen alır cekerım fotosunu koyarım kenarı bn o aracı mıllet ıcın mı aldım kendı goz zevkımı bozduktan sonra o zman hıc bınmeyeyım yanı araca flean haksızmıyım ya gıt oraları bı ustada boyat pasta cıla yapılıncada hıc bısı anlasılmıyor ızmırde olsan senı bı ustaya gotrrdum cızık oldugunu onu bırak boya yapıldıgında boyalı oldugunu bıle anlamazdın aracın o kadar dıyorum...

walla arkadaslar görüşleriniz için sagolun ama bugune kadar yazılan yorumlarda kesinlikle boyatma deniyordu :)))
rütüş yaptır yada oyle bin ws. Bugunkü yorumlarda da git boyat neden oyle biniosun diorsunuz :)))
walla kafam iyice allak bullak oldu :)
Ben boyatmak istemesemde sonunda sırf boyle binmemek icin gidip boyatıcam sanırım...yada senin dedigin gibi izmire gelicem Agustosta :) sende beni ustana goturucen.Gerci boyatırsam serwise weririm

usta servıse verme pısman olursun bn sana dıyım yanı bn ılk kaza yaptıgımda aracımı servıse verdım admalar bastan savma bı ıs yapmıslar kı kac defa daha gıttım onun ıcın servıse.... gıt arastr ıyısınden bı boyacı bul ona boyat sanayıde ama ıyı arastr yanı agostosta glersen beklerım tabıkıde gotrum ustaya bakarsın ıscılıgına yaptıgı arabalara kararını verrsın ıstersen bırakrısın aracını...

Geri