çin malı arabalar tr ye giriş yaptı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabalar şekil olarak gerçekten güzel ama taklitçi çin lilere ne kadar güvenilir bilemiyorum.:hıh:

bence çok iyi oldu biraz araba fiyatları düşsün artık

benim videolar fikrinizi deiştirmiş galiba piyasa ucuzlasın diyen arkadaşlar...

10 numara araba işte :D bak hava yastığı bilem şişiyo daha ne olsun :D şu söz aklıma geldi: " GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER" sen rahat uyu atam. bize asya da bişey yapamadılar ama burda da rahat yok yav :) bu arabaları "nüfus azalsın diye çin hükümeti kendi ülkesi için yaptırmış" diye duydum :)

arkadaslar scooter diye bindiğimiz motorlarda çin malı çinde 250 ytl değerinde satılıomuş ama burda 3000 ytl ye satılıo.. Bu arabalar da 10-12000 ytl diyorlar ama buraya gelene kadar 20-30000 ytl yi bulur ki buda cazip değil zaten bence tutulmaz ama diğer marka piyasalarını nasıl etkiler onu zaman gösterir..

ekselans0001' Alıntı:
arkadaslar scooter diye bindiğimiz motorlarda çin malı çinde 250 ytl değerinde satılıomuş ama burda 3000 ytl ye satılıo.. Bu arabalar da 10-12000 ytl diyorlar ama buraya gelene kadar 20-30000 ytl yi bulur ki buda cazip değil zaten bence tutulmaz ama diğer marka piyasalarını nasıl etkiler onu zaman gösterir..

evet sana katılıyorum. 12000 ytl olan bi araç , burda ıvız zıvır ile rahat 25000 ytl eder, o zaman da kimse almaz bunları;) (benim fikrim böyle en azından)

avcı87' Alıntı:
10 numara araba işte :D bak hava yastığı bilem şişiyo daha ne olsun :D şu söz aklıma geldi: " GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER" sen rahat uyu atam. bize asya da bişey yapamadılar ama burda da rahat yok yav :) bu arabaları "nüfus azalsın diye çin hükümeti kendi ülkesi için yaptırmış" diye duydum :)

harbiden 10 numara evet hava yastıgı şişiyor ama surata.... hehe :D adamlar aracı iyi geliştirmişler artık hava yastıgı bize geliyor... ::kop::kop:

Motorları gibi olursa alanın elinde patlar.. piyasayı da allak bullak eder..

Geri