Çıldıracam :(

hasan abi çok güzel yazmışsın teşekkür ederim de bi sorun var.. cod u bilmiyorum onu nasıl bulacam bi önerin varmı?:o
codu arabayı aldığınız kişinin size vermesi lazımdı... servislerden öğrenilir ama bazen inanılmaz para istiyorlar bazende hiçbirşey istemiyorlar... bir ara şasi numarasına göre codun olduğu bir dosya görmüştüm ama aradım bulamadım sanırım silmişim...

Napalim başa gelen çekilir artik,servise gidecem... Sizce neden böyle bişey olmuş olabilir?

ama teyp çalışmıyor derken neyi kastettiği de önemli.
sanırım elektirik gelmiyo o teyibe.
sigortası atmıştır bence gidip gelince elektirik...
code olayında ekranda code yazıyor falan derdi arkadaş...

ama teyp çalışmıyor derken neyi kastettiği de önemli.
Sanırım elektirik gelmiyo o teyibe.
Sigortası atmıştır bence gidip gelince elektirik...
Code olayında ekranda code yazıyor falan derdi arkadaş...

normalde ekranda teyp açildiği zaman kanalin frekans i yazardi + tarih + saat modu vardi..şuan sadece tarih ve saat var ..tarih de 1994 de saat 00:00 da..yani herşey normaldi daha ne olduysa format yemiş gbi oldu yol bilgisayari...dediğin gibi code yazmiyor...:(

panelden ve teybin arkasından sigortasını kontrol ettikten sonra sorun yoksa sigortalarında, teybin arkasına elektirik gelip gelmediğine bakın. teybin arkasındaki kablolarda elektirik varsa teybin içinde yanan bi parça vardır...

Arkadaşlar dayanamadim arabaya gittim..as tuşuna bastim code için ama teyp de tik yok..sigorta olma ihtimali var heralde

Ben ce sgortadan kardeş doğru düşünmüssün

Geri