çıkma astra g yol bilgisayarı ekranı lazım

Ankarada başkent sanayi sitesinde gayretli elektronik ben yaptırdım üstelik garantili açılmamış olması şarı ile garantili

Ankarada başkent sanayi sitesinde gayretli elektronik ben yaptırdım üstelik garantili açılmamış olması şarı ile garantili
2007 model aracın yol bilgisayarı ekranı nasıl bozulur yaa:eek:

2007 ama bozululdu işte 2 bölümde pixel kaybı vardı o tahminimce silerken oldu yıkamacılar sayesinde 100 tl ye yaptırdım 8 ay oldu

bu ürünler ingiltereden gelmiş galiba galon yazıyor yakıtta araştırma yapmak gerekir litreye çevrilebilirmi

astra cd g yol bilgisayarı

slm arkadaşlar benimde başım dertte bu yol bilgisayarıyla köşesi çatlak
çıkmacılara sordum bulamadım bursada 2 adet buldum ve çok yüksek
500 tl gibi fiyat :mad: istiyorlar belki bugün 20 yere arayıp sordum hiç birinde yok dediler
yardım edebilecek arkadaşlar varmı şimdiden tşk ederim yardımlarınız için

slm

slm arkadaşlar izmirde de bornovadaki 3. sanayi de var adamlar üçkağıtcı olmuşlar benimde yol bilgi ekranı arzalandı denizliden gittim izmirde de bornovadaki 3. sanayi gitmeden öncede aradım adamlar sıfır dediler bana fiyatı da 500 tl dediler neyse buldum çıkmacıya ellerinde 3 tane var opel astra 32 pin taktılar ekranda hiç bişey yok sadece ışıkları yanıyor 2 ci ekranıda taktılar oda boşş çıktı arzalı sıra geldi 3 cü ekrana taktılar ekranda pixsel kaybı var baya çok vede açtım ağzımı yumdum gözümü adamları söylemedik şey bırakmadım pixsel kaybını bilmesek adamlar bu orjinali böyle diyor bu sıfır yurt dışından geldi diyor anlamasak iteleyecekler demek istediğim şey arkadaşlar güvenipte sağdan soldan getirtmeyin siz anlamıyorsanız yanınızda anlayan birilerine götürün veya anlayan birine aldırtın boşu boşuna gaz parası yedim geldim denizliden izmire

Arkadaşlar ben sivas ta gösterge tamircisiyim opel astra vectra vs yolbilgi sayarlarının tamirlerini gerçekleştiriyoruz ekran silinmesi ..görüntü kaybı......gibi arızaların tamiri garantili .yapılmaktadır. Her türlü arızalarda yardımcı oluruz ..iletişim no..05354246489 sivas merkez..

Geri