Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biliyorsunuz bizim vectra b garaj arabası çok fazla kullanılmıyor.Neyse sorunum araba çok fazla çiğ gaz atıyor ve geç çalışıyor.Bunların sebebi acaba ne olabilir??
aynı sorun bendede var ekzantrik sensörü dediler değiştrdim olmadı su sıcaklık sensörü dediler değiştirdim olmadı enjektör temizleme yaptım olmadı oksijen sensörü yine olmadı araçş çiğ benzinle geç çalışma dışında motor sıcakken çalıştırdığım zaman hiç çalışmıyor ve araç boğluyor pis bir benzin kokusu geliyor biraz bekleyip öyle çalışttırmam gerekiyor çalışması için birde çalıştığı zamanda bi kaç saniye düşük devirde sendeleyip sonra normal rolanti devrine geliyor bende yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
benimde önceki aracımda vardı aynı sorun,buji kablolarını kontrol edin,biri veya birkaçı yırtık olabilir,ayrıca oksijen sensörünün tesisat kablosu da kontrol edilsin,zamanla makaron içindeki kabloların dış izolesi soyuluyor sonrada veri taşıyan kablolar birbirleriyle temas edince motorda düzensiz çalışma ve rölanti de sendeleme yapıyor,OPEL üzerine çalışan iyi bir oto elektrikçisi sorununuzu çözecektir...